AvtoKamera

Začel/a Gox, Maj 07, 2012, 08:59:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Na parkingu Supernove ... eni so malo zasanjani za volanom, pa pozabijo na ostale udeležence ...

visar

ah tega je tolk da ...... skoda besed.
Kaj imaš zaeno kamero ?
______/\\______
______/\\______

Gox

visar

hvala točno nekaj podobnega sem tudi jaz gledal.
______/\\______
______/\\______

Gox

To bi bilo mogoče najboljše kar se da dobit ven iz te kamere ... ni neka huda ločljivost.

http://www.youtube.com/watch?v=D8fE7VbUImA
Nočni posnetki so zelo švoh, IR ponoči deluje samo na zelo blizu, cca 1 meter se lahko snema v popolni temi...

Se pa dobijo že take kamere ki snemajo v HD samo so še malo dražje ... ko bodo tiste HD prišle na ceno takih kot je ta, potem bom menjal :)

(Muzika na posnetku je Youtubova, so mi zamenjali zaradi nekih pravic, ker je laufal v ozadju Radio1, pa so prepoznali nek komad :))

mitja12345

to sploh ni slaba ideja za tele kamere.....jaz tudi razmišljam, da bi nekaj kupil, ker sem dosti na cesti. Kako to sploh deluje in, more biti vedno prikloplen na napeljavo, al se da kam skrit kable, oz. filat?
P.S. se opravičujem ker temo smetim, lahko prestavite kam.
LP

Gox

Ta kamera z zgornje povezave ima baterijo podobno mobitelovi .. (neki podobnega) Avtonomija je sicer bolj švoh ... recimo če kamero doma polnim preko USB-ja na PC-ju (čez noč), potem drugi dan kamera snema tam kake 2ure.

Drugače ima pa kabel 12V za vklop v avtu. Ko je priklopljena v avtovtičnico potem ko prižgeš avto začne snemat in ko ga ugasneš se ustavi in izklopi.

Èe deluje na baterijo, jo pa moreš ročno vklapljat in izklapljat.

Snema lahko v intervalih 2 ali 5 ali 15 minut. Stare posnetke pa potem prepisuje, ko je kartica polna.

Pri 5 minutnem posnetku, pri najboljši ločljivosti je velikost filmčka cca 330MB. (tako da ratajo kar veliki fajli)

Ker stane več kot 23€, se je pošiljka iz Kitajske ustavila še na carini, tako da sem doplačal še DDV in stroške carinskega postopka. Na koncu vse skupaj je stala 40€.

Je pa precej podobnih modelov in kopij, nekaj jih tudi mimovrste prodaja ...

http://www.mimovrste.com/artikel/1360003720/q=goclever/dvr-avtomobilska-kamera-goclever

Sam ne vem kdo je koga tukaj kopiral :)

Gox

Še ena kamera > okoli 70€ v Slo.

Prestigio Roadrunner

en video >

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5o_t3ziM5gk

Gox

CitroX

Tale nočni pogled je pa malo mimo ... deluje na blizu zato, ker dejansko ne dela v temi. Spredaj so, pa navadi, vgrajene kake LED diode, ki svetijo v človeku nevidnem spektru (UV spektru?). Podobno delujejo daljinci za TV, kar lahko pogledaš teko, da skozi digitalca pogledaš, kako sveti - se vidi, ko pritisneš tipko).

Pa še vprašanje: Zakaj pa potrebujete te kamere? Èemu služijo?
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Gox

Citat od: CitroX;132156Pa še vprašanje: Zakaj pa potrebujete te kamere? Èemu služijo?

Ena igrača več v življenju ... včasih kaj zanimivega posname.

ModelJT

Èe imaš slučajno kako nazgodo ali pa jo ima kdo drug, pa kamera to posname imaš zelo lep dokaz. Jaz mislm, da je to glavna naloga te kamere.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

Pa se da recimo to, kar posname uveljavlat kot dokaz? Drugače pa sigurno luštna stvarca, si jo bom v prihodnosti privoščil!

bingo

"Pa se da recimo to, kar posname uveljavlat kot dokaz?"
NE!