Vrata

Začel/a peter skala, April 25, 2012, 12:07:32 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

Sobota zjutraj.Nekaj malega prtljage v avto,pa še psa v gepek,pa žena se smeti odnese,pa te počakam na začetku ullice,pa pohit mal ker se že mudi,morje ne čaka pa trajekti tud boč poredko vozijo.Pa je šla s smetmi do kontejnerja,jaz pa zalaufam makino pa u rikverc pa gasa,da ne bojo gospa čakal na ulici.

No pa je blo buuuuuuum.Pa sem se mal pokakal pa mal polulal/prispodoba,ne zares/Ampak ustrašil sem se pa.Je guspa dala prtlago na zadnje sedeže,vrat pa ni zaprla.Valda pa jaz gas prav na hitro pa spelat,ampak sem še steber s sabo odpeljat hotel.
So šla vrata v maloro.Jih tud pod razno nisem mogel zapreti.So panti skrivljeni pa tudi pleh.Ampak stebrička pa nisem zvil.
Valjda sem se najprej hotel ustreliti/sebe/,pol pa še njo.Pa ni bilo pištole pri roki.
Vrta lepo zvita ,zapret se ne dajo,moja pa prav nežno vpraša,,ja pa s taki vrati lahko greva do morja,,
Ma k bi jo kar z vrati po glavi.

No avto je pri Novaku,dal mi je eno luštno xsaro cupe.Ma let k sneta skira.
Èe bo popravljen do petka bomo pa še enkrat probal pridet do slane vode.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

garac

Sožalje, ampak saj je samo avto oči :)
Koliko bo pa ta zabava stala?
Še dobro, da je steber ok, pa da se nikomur ni nič zgodilo. Sicer se opravičujem, pa vem, da je *eba, ampak, če bi zraven stal, bi se najbrž smejal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

peter skala

Kolk bo koštal še ne vem.
Bi se pa tud jaz tebi smejal če bi tvoj avto razsul.Saj sem ja slovencl.

sop

... jaz pa bi bezal, da ne bi se mimogrede jaz kaj fasal :)

cenovno ni najbolje, da si avto pelal k uradnemu serivserju. men so na uradnem servisu za zamenjavo prtljaznih vrat racunali ca 1200 eu, material + delo. seveda nisem imel nic proti, saj je slo na racun zavarovalnice povzrocitelja nersrece, sem pa medtem nasel ta vrata za slabih 300eu nekje na netu, nova. ne spomnem se vec kje sem nasel te karoserijske dele, je ze kako leto nazaj.

peter skala

Evo avto je doma,lep ko strela.
Cena te lepote 580 E.
Jutri pa nov poskus odhoda na morje.Èe pridemo do avtoceste smo na ko
nju.

DEJANSLO
Rabljenih felten nima na zalogi,nove so pa baje najcenejše pri Španu.

dejanslo

Citat od: peter skala;130960Evo avto je doma,lep ko strela.
Cena te lepote 580 E.
Jutri pa nov poskus odhoda na morje.Èe pridemo do avtoceste smo na ko
nju.

DEJANSLO
Rabljenih felten nima na zalogi,nove so pa baje najcenejše pri Španu.

thx.

Še kakšno slikco 580€ lepote.

ModelJT

Citat od: sop;130857... jaz pa bi bezal, da ne bi se mimogrede jaz kaj fasal :)

cenovno ni najbolje, da si avto pelal k uradnemu serivserju. men so na uradnem servisu za zamenjavo prtljaznih vrat racunali ca 1200 eu, material + delo. seveda nisem imel nic proti, saj je slo na racun zavarovalnice povzrocitelja nersrece, sem pa medtem nasel ta vrata za slabih 300eu nekje na netu, nova. ne spomnem se vec kje sem nasel te karoserijske dele, je ze kako leto nazaj.

Saj Novak ni uradni serviser.
[SIGPIC][/SIGPIC]