Drugi tradicionalni Laganini Istra raid..

Začel/a sasaljut, April 18, 2012, 08:34:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sasaljut

.. BO! Ker v času ko je največ srečanj jaz tradicionalno delam in jih ne morem obiskovati, sem se zopet odločil da se srečamo v času ko bo za mene to izvedljivo. Torej, 5.5. štartamo iz parkirišča pri stadionu Bonifika, recimo okrog desetih, se fjakamo po Istri, nekje nekaj pojemo,se fjakamo naprej in prenočimo na čudoviti lokaciji in se sproščeno poveselimo. Naj me zainteresirani kontaktirajo po telefonu, e-mailu (poglej laganini.si@gmail.com ,malo reklame he-he...) ali na tem forumu. Zanesljivo je da raid BO, vse ostalo pa .... Improvizacija..Do takrat bi rad vedel vsaj približno število udeležencev zaradi lažje, hm, improvizacije,seveda.. Ne pozabit osebne izkaznice, naslednjo nedeljo pa gasa k Biziju na Buvlju pijacu..

s.majovski@gmai

Èau Pajk, se ta rajd da prevozit tudi s prascem?? Ali je bolje da prideva s spačkom?? Spanje?? Kamp ali kje??
Povej kaj več, da vem kaj in kako....
LP
Sergij

coyote

V torek bova naredila predogled Laganini raida, takrat tudi javim, ali je prasec sposoben prevoziti traso.
Spalo se bo na travniku s čudovitim razgledom, torej šotor ali avto.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

sasaljut

Kot je omenil coyote, sva danes kljub norem nalivu šla na teren. Raid bo lep,drugo polovico in nekaj podrobnosti bomo do 5.5. še dorekli, edino, v enem trenutku nisva vedela, levo ali desno.. ...:Hammer3:

sasaljut

... in kot sem obljubil, sem danes še do konca trasiral raid! Nekaj bomo sigurno še improvizirali, ampak mislim da bo lepo! Upam da razen mene še kdo pride..:bombs:

sušo

Citat od: sasaljut;130835Kot je omenil coyote, sva danes kljub norem nalivu šla na teren. Raid bo lep,drugo polovico in nekaj podrobnosti bomo do 5.5. še dorekli, edino, v enem trenutku nisva vedela, levo ali desno.. ...:Hammer3:

Tle sploh nimaš izgovora da ne veš kam bi šel. Lahko greš povsod...  ha ha

s.majovski@gmai

Oj vsem,
alora se da prevozit Rajd tudi s prascem ali ne??? Al moram pridet z biciklom??
Èau
Sergij

coyote

Sergij!
Raid je prevozen s prascem. Zaradi nas - in tako kot mi -  bodo tudi ostali uporabili samo tri prestave.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

s.majovski@gmai

Ok, hvala za info. V Lanterni dorečemo še ostalo, velja??
LP
Sergij

sasaljut

Tako; Vsi ki mislite priti na DtLIr(Drugi tradicionalni Laganini Istra raid) in  ste kulinarično razpoloženi, do JU3 ZVEČER sporočite če bi na postanku v času kosila jedli odlične FUŽE S TARTUFI, po ceni 8€ za porcijo v kantini ki jo bomo obiskali. Tisti ki ne želite jesti omenjene delicije(..žal vam bo..), na isti lokaciji lahko pojeste tisto kaj imate sabo. Drugo je isto; sobota,5.5., ob 10:00, Koper, parkirišče pri stadionu Bonifika!

s.majovski@gmai

nas na zalost ne bomo, imamo isti dan obiske iz..... Gorenjske.
Imejte se fejst in nazrite se tartufov !!!!!!!
LP
Sergij

sasaljut

garac

Super, na tretjem bi se pa res lahko pridružili, tokrat je bil pač tehten razlog :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bizi

Citat od: sasaljut;131437Raid uspel 100%!! Fotke kmalu!!

To da je uspel 100% je še malo.SUPER je bilo.Hvala vsem za lep vikend.
bizi
p.s.Fotk pa nimam nobene,žal.

sušo

Jep tud mi smo se že udomili torej prišli razpakiral opral in tako.
Raid je bil hud k poper. Fajn je blo in super družba, fina hrana, dobra pijača. V glavnem spet desetka. Èista.