Razlika Dyane6 - Spaček

Začel/a ModelJT, April 11, 2012, 09:52:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Je moj sošolec videl sušota, ko se je preljal proti obali, pa mi pravi: Stari dans sm pa vidu enga spačka tazga abšlesanga rumenga, pa ene rožce je mel gor. Aja pa po odstavnem se je prov počas v Vrhnišk klanc pelu. haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

vinotoc

Citat od: ModelJT;129616Je moj sošolec videl sušota, ko se je preljal proti obali, pa mi pravi: Stari dans sm pa vidu enga spačka tazga abšlesanga rumenga, pa ene rožce je mel gor. Aja pa po odstavnem se je prov počas v Vrhnišk klanc pelu. haha
Ojla, povej svojemu sošolcu, da na Vrhniškem klancu navzgor ni odstavnega pasu, niti ni to pas za počasna vozila, ker ni onih modrih tabel 50 itd. So normalni trije pasi in vozi se tako, kot pravi Sušo. Seveda vsi mislijo da je ta pas za tovornjake, srednji vozni, prehitevalni pa za večino, ker se ne izplača vračat na vozna pasova, ker v tej gužvi te nihče ne pusti nazaj na prehitevalnega. Èe pa je luknja, pa tako prehitim počasaneta na prehitevalnem po voznem. Ni problem :Hammer3:
lp vintoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

andraž

Pa povej mu, da je Spačka in Diano zelo preprosto razločit.

garac

@sušo, seveda jih ni problem ločit, spaček ima platneno streho, diana pa plastično :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Jaz ju vedno mešam. Meni se oba zdita ista, ni razlike med njima samo drugačen prtljažnik.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Ja pa dijana ima 135x15 gume, spaček pa 125.  Pa zdanje luči so pri nekaterih modelih različne, drugače pa sta oba ista, kot vw hrošč
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Ja imaš prav luči so malo drugačne. Ne vidim štosa zakaj so sploh naredili dijano? Itak sta pa oba grda. Evo je razlike skoraj je ni.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Evo, končno nekdo ki misli v pravo smer in to tudi napiše.

deuche

Model, kaj se ti zaj**avaš s tistimi slikami ali???

ModelJT

Ja saj se vidi levo je spaček desno pa dijana. Ma malo drugačna prtljažna vrata in luči.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

...ali pa da nima pojma. Sorry.

janez

Model nima pojma :)

Daj malo prečekiraj citroenove modele po svetu... Ti pomagam... južna Amerika - 2cv - ?

Pa še mal... model na desni sliki ni dijana :)

deuche

Citat od: janez;129901Pa še mal... model na desni sliki ni dijana :)

Pa ravno to meni ni jasno ali se zeza al resno misli da je.

ModelJT

Ma kako ni dijana. Še garač je rekel da so poleg prtljažnih vrat še luči drugačne. Torej je to dijana, ker ustreza opisu. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Èe resno misli, potem ne more biti več moderator. Glasovanje na forumskem referendumu!

Upam, da ne misliš resno in ti je razlika jasna. Sicer predlagam temeljit pregled tega foruma ali pa kar Google, pa daš na slike in si pregledaš razliko. Kam bomo prišli s takšno mladino...