Vibracije motorja

Začel/a aleszsg, April 12, 2012, 07:52:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aleszsg

A slučajn kdo kaj ve da bi lahko jermenice povzročale vibracije motorja?zamejo sem nosilce motorja sklopka je nova tk da nevem ka je.v prostem teko in ko se pelem je isto. mi take vibracije spuša avto da se mi zdi da mam masažni stov a avto. pa nebi se rad več masiro!

garac

a je sigurno motor, ali so polosevine, ali kaj na prenosu moči?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

tomko030

Kaj pa če so svečke bolj švoh že?

aleszsg

Ko spelujem ne vibrira ko pa pride do nekih obratov približno 2500 pa zatrese motor pol pa spet ne več ko se peljem v brzini pa z malimi obrati pa dam gas pa grozno trese. pac nevem ka bi blo. svečke sem pa menjo sam sem že js tut pomislo da bi blo kaj narobe z njimi bm mogo pogledat. mogoče bm mogo pagledat menjalnik pa ga probat mal otegnit pa nazaj zategnit mogoče ne sedi vredi skup zgubit nimm kaj.

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Pyr0Beast

Ti isto trese če imaš različne brzine ?
Ti isto trese če spustiš gas ?
Èe se furaš v leru ?. ..

Menjalnik če je prov privijačen nimaš kaj popravljat, Gor sede kakor sede in konec
Razen če je mehanik privil samo na eni strani.
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

aleszsg

Citat od: Pyr0Beast;129934Ti isto trese če imaš različne brzine ?
Ti isto trese če spustiš gas ?
Èe se furaš v leru ?. ..

Menjalnik če je prov privijačen nimaš kaj popravljat, Gor sede kakor sede in konec
Razen če je mehanik privil samo na eni strani.

Isto trese ko v vseh brzinah vozim,ko spustim gas neha trest ko dam pa gas pa spet trese se čuti na menjalni ročki ko spušaš gas neha trest ko ga dam pa jo spet trese. ko pa ga dam v leru pa se peljem vse utihne.mehanik za menjalnik sem biv pa sam sem se pa preveru pa sem odvil vse vijake pa mal zmigo menjalnik pa nazaj privil pa je vse isto. ko se peljem pačas v trese zelo malo ko pa dodajam gas pa žačne vibrirat ko noro. če se kam daleč peljem mam kr mravlince v nogi.volana mi ne trese sm menjo gume pa centiro pa je vse tk ko prej. sj be ga najraje prodav sam kdo bo pa kupo to če tk trese.:Hammer3:

Pyr0Beast

Potem je to nekaj z mašino - zataknjen injektor, crknjena sveča, crankshaft senzor ?

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

aleszsg

danes se bm poglobil v razne drobnarije pa da vidim a sem kaj mehanik al ne će ne grem rajš kr lopato gonit. bm pa to vse danes preveru  zataknjen injektor, crknjena sveča, crankshaft senzor.

tomko030

Ne zamerite mi smetenja teme, poučite me kaj je crankshaft senzor?? Ker za ta senzor prvič slišim.

Pyr0Beast

Senzor pozicije vztrajnika.

zlikovski

Èe imaš slučajno dizla je lahko vzrok tudi kakšna šoba za vbrizg goriva.

aleszsg

crankshaft senzorja se mi ni dalo gledat tak da mrem še to pogledat vse ostalo je pa delalo bp. mam pa 1.8 bencinarja. pa sem se odločo da bm glavni servis delo mal prej ker mi vodna črpalka spušča. pol bm pa vido če je mogoče tam kaj narobe. js upam da ji kaka rolca tk hin da tista kje kaj kaj kaj dela!

ModelJT

Citat od: Pyr0Beast;129993Senzor pozicije vztrajnika.

Veš de... Crankshaft sensor = senzor pozicije ročične gredi ne pa vztrajnika. Pa saj če bi ta Aleš po slovensko povedal bi vsi vse vedeli.
[SIGPIC][/SIGPIC]

aleszsg

ups sm pozabo po naše povedat.