rahlo cukanje pri 1500 rpm

Začel/a marija.roman, April 10, 2012, 09:52:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marija.roman

pozdravljeni.

je imel ze kdo problem z rahlim cukanjem 2.0 hdi pri 1500 obratih,cuka res rahlo,takoj ko je cet te obrate je ok,tudi pospesuje brez problema,merilec pretoka zraka ze zamenjan in pred kratkim ociscen,zamenjan filter goriva,malo sumim na razne mase (-poli) v motornem prostoru. kdo ve kaj bi bilo? hvala

Pyr0Beast

Prijatelj ima iste težave.
1500-1800 nekaj cuka
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

cubano

zivjo a je mogoče kdo rešil ta problem meni se dogaja popolnoma enako pa nevem kje bi začel reševati problem

dvorjan

Ta masina ni narejena za to, da se vozi s 1500 rpm, pa pika. Od 1800 dalje ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

To že, ampak cukat še vedno ne sme.

dvorjan

Citat od: andraž;133372To že, ampak cukat še vedno ne sme.

Mogoce je pa mislil tresenje (ki je pri teh obratih mocneje prisotno) in je le napisal cukanje.

dizelfahrerji v ekstremih.press

dej-vse-za-zadnji-deciliter.press
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sušo

maš pa tud kombinacijo

diesel-ima-ful-navora.press     al pa
zakaj-ima-diesel-obratomer-samo-do-petjurjov.press

In ja je razlika med cukanjem in tresenjem.
Èe trese so obrati, če cuka je neki drugega. Po moje.

andraž

Lahko pa je umiranje motorja na obroke.press, če se pelješ v 5. prestavi na 1500 obratov v klanec. To ga ni diesla, ki nebi cukal.

Zeko124

Citat od: sušo;133377maš pa tud kombinacijo

diesel-ima-ful-navora.press     al pa
zakaj-ima-diesel-obratomer-samo-do-petjurjov.press

In ja je razlika med cukanjem in tresenjem.
Èe trese so obrati, če cuka je neki drugega. Po moje.

:BigThumbs: bi se strinjal.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ziga_

Ja načeloma naj bi imel dizel več navora in naj bi laufal na nižjih obratih kot na primer bencinar. Jaz občasno tudi svojega na 1500rpm pustim, seveda da je ravnina ali po klančku dol, brez sapice zunaj in max v 4. prestavi. Drugače se pa meni zdi da se najlepše za umirjeno vožnjo pelje tam 1800-2000rpm, lepo zna biti pa poskočen med 3000-4000rpm :AngelPray:

Sem pa že tudi vozil dizla, ki je lepo vozil že malo nad 1000rpm ali drugače rečeno tako lepo kot je C5 peljala na 2000rpm je ta na 1500rpm. Sploh pa ne vem kaj se v take malenkosti spuščate. Tisti, ki takega vozila ne zna vozit bo imel pri nižjih obratih več porabe kot pri višjih (pa ne pretiravajmo previsoko). Sem tudi sam malo opazoval med vožnjo in dobival občutek za najbolj idealno vožnjo s tem vozilom. Seveda še zdaleč ga nimam v mezincu ampak toliko sem pa že prilezel :emot26:

Lp, Žiga
:BigThumbs: ...One and the only Citroen C5... :BigThumbs: