Acadiane

Začel/a vinotoc, Marec 27, 2012, 01:07:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Citat od: janez;144430Hmm... Kje je pa to slikano ?

Prijateljeva razširitev delavnice. Vulkanizersko - mehanične.
Sanje marsikoga, tudi mene!
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Pa praviš da nimaš časa... Maš vidiš da maš
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Jagoda

Citat od: vinotoc;144572Današnje delo:

Aha, spet doma. Si pričakoval slabše?
Dober je za kogar je ...

amipick

Vidiš,kaj se zgodi,če pereš z vodo pod pritiskom??
To je tanek pleh,moraš delat nežno z njim,ti si ga pa razparal z vodo,c c c
Hehehe.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

vinotoc

Citat od: Jagoda;144600Aha, spet doma. Si pričakoval slabše?

Seveda. Bal sem se, da je prelepa za ta leta in da spodaj nekaj skriva. In do sedaj samo to dvoje; pod pedali in tale ureznina od štrajfixa (visokotlačnega čistilca). Sem prav zadovoljen. Doslej odflexal samo 2 vijaka. Danes razmontiral zadnjo premo. Vse kaže BP!
@ Vojko: vem, si mi povedal, so me drugi opozorili, pa ne. Dec ne uboga, pa ne uboga! :argue1:
LP Vinotoc.

vinotoc

Aja, pa danes imel obisk meni dragih oseb. Prinesla vzorec, kako naj porihtam mojo Koreto :)
Seveda hvala!

janez

@vinotoč... naj te ne zavede izgled manjše poškodbe na šasiji. Tista AK, ki sem ti poslal link je imela dokaj enake simptome. Odpri vsaj prednjih 40 cm zgornjega dela in preglej notranjost. Tam, kjer vidiš "zarezo" je bočno sendvič treh različnih pločevin.

vinotoc

Da, Janez. Toliko mislim sigurno odpreti, oz. po potrebi še več. sem pogledal link in preštudiral. Hvala za nasvet. LP Vinotoc.

vinotoc

Sedaj je že tako stanje:
Jutri pa začetek čiščenja rje :(

Zeko124

In ti si to kar vse lepo na en kupček zložil? Svaka ti dala, če boš ob sestavljanju na koncu vedel za vsak šrauf kam gre ;)...

Sicer pa pohvalno, lepo napreduješ! :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

Citat od: Zeko124;145189In ti si to kar vse lepo na en kupček zložil? Svaka ti dala, če boš ob sestavljanju na koncu vedel za vsak šrauf kam gre ;)...

Sicer pa pohvalno, lepo napreduješ! :)

zeko sej če jih hočeš dat pocinkat jih moreš dat na kupček :) vendar mislim da bo vinotoč že našel pravo mesto za vsak vijak :)

sušo

Sej če pa ne bo najdu bo pa mal lažja in bo bolj šla...        ...kar je pa tud dobrodošlo.

vinotoc

Zeko, čisto enostavno:
Šrauf M7 gre skupaj z matico M7, šrauf M9 gre z matico M9 itd. Dolžino oz. globino bom pa pri teh letih menda ja skontal :)
Ko začneš nazaj šraufati se verjetno pokaže kako in kaj. Èe ne bo šlo, pa zovi majstora: alo, alo ... Janez, imam šestoglato matico... itd...
LP Vinotoc.

vinotoc

Prijateljev sin mi je danes pošvasal fliko na šasiji.