Xantia 2.0 16V break naprodaj

Začel/a highfive, Marec 21, 2012, 10:18:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

AgitatoR

Citat od: superca13;134338Samo ste pa hecni, da pričakujete, da bo 12+let stari in iztrošen, neregistriran avto za jurja brezhiben.

Moja zaletena je bila z 296.00 km brezhibna. Pa bi zaradi slabšega pleha manj dobil zanjo kukr hoče ta. Njegova realno še 500€ ni vrerdna. Tut hidravlika ni brezhibna. Pri moji zaleteni pa je.

Do sedaj sem naletel samo na Štajerce, ki bi radi podrtijo prodali kot nov avto. Po mojih izkušnjah se samo Štajercem zdi podrtija, top izpraven avto. Zraven pa čudno gledajo potencialne kupce zakaj hočjo zbijat ceno, če mate pa zlato podrtijo. Ja pi..a dej realno ceno pa bo šel. Huje kot Ž
idi.

Bi ti kaj sočnega povedal. Pa ne bom. Bi me banal.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

isarajli

Citat od: AgitatoR;134396Moja zaletena je bila z 296.00 km brezhibna. Pa bi zaradi slabšega pleha manj dobil zanjo kukr hoče ta. Njegova realno še 500€ ni vrerdna. Tut hidravlika ni brezhibna. Pri moji zaleteni pa je.

Do sedaj sem naletel samo na Štajerce, ki bi radi podrtijo prodali kot nov avto. Po mojih izkušnjah se samo Štajercem zdi podrtija, top izpraven avto. Zraven pa čudno gledajo potencialne kupce zakaj hočjo zbijat ceno, če mate pa zlato podrtijo. Ja pi..a dej realno ceno pa bo šel. Huje kot Ž
idi.

sploh mi ni jasno zakaj butli kupujejo nove avte, če imajo nekateri naprodaj  (razen štajercev) totalno brezhibne za prodat za manj kot jurja.Takšnih brezhibnih sem se največ nagledal v kranju, ljubljani in okolici rogaške-šmarja.:argue1:

gregor

Realno gledano je treba v xantio vložit kmalu po nakupu vsaj jurja, da bo zanesljiva. Pa še to samo če si dobro kupil.
In če je bila servisirana na pooblaščenem servisu, še ne pomeni da je vse vredu z avtom.
Primer je tikijeva. Totalno zanič nosilci amortizerjev, prodajalec pa ni niti vedel o čem govorim. Torej ga serviser niti opozoril ni na dokaj hudo napako.

S tem v kateri regiji so večje podrtije je pa tako, da je povsod bolj ali manj enako. Èe grem čez trojane, je ponavadi krš. Èez greste ljubljančani čez trojane, enako.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

dexterboy

Avtu, ki ima 300 tisoč in več, se mora nekaj poznati, pa četudi si nabiral stalno kilometre zgolj na avtobanih. Osebno (ker vem, da s tem težim) je nisem kupil še zato, ker je nisem še našel in počasi obupujem nad tem. Sem pa imel naciljano eno tu s foruma, ne spomnim se točno, kdo jo je prodajal, ampak mi nekako časovno ni zneslo. To, kar sem jaz videl v živo do sedaj karavank, je pa žalostna zgodba, da jo še pravljice bratov Grim ne morejo polepšati. Pa saj ni vse v denarju, raje daš tudi stotaka več, le da bi ti prodajalci po pravici povedali, kaj je za porihtati. Ampak naša podalpska mentaliteta ne presega suženjskih okvirjev, tako, da...
Res je tudi to, da karavank pri nas ni veliko v ponudbi. In potem vidiš ene in iste oglase, ki se vrtijo v krogu po leto ali več, pa še vedno niso prodane. Tale oglas, ki ga je prilepi @isarajli, prodaja omenjeno Vinko že od lani, ker je imel prvo ceno čez dva čuka pa zraven še zadnja cena, sedaj pa piše cena po dogovoru. V opisu pa piše zgolj, da je vreden nakupa? Wagon s 310.000 km? My ass. In potlej naj naredim 300 in več kilometrov zato, da me bo bolela glava, ko bom videl podobno podrtijo, kot jo je srečal @AgitatoR?

Žal je pri nas tako, da se vseskozi samo gleda, kako boš vsakogar okoli prinesel in zaslužil na običajnih ljudjeh. Da bi hodil kaj v šolo namesto poskakoval okoli nje, se še zraven naučil in na koncu namozgal nekaj, kar bo korist za vse, izumitelju pa omogočilo smučarsko karto na havajih... upam, da sem bil dovolj razumljiv.
In na žalost vsi res ne živimo v hišah, kot to prakticira 70% slovenske populacije. In si ne moremo privoščiti tega, da imamo doma par avtov, ki jih lahko v miru šraufamo. Pa brez osebnih žalitev do kogarkoli tukaj na forumu.

Bom pa za foro im mojih pet mint veselja poklical tega Vinka, da vidim, če se mu aktivija še vedno ne nagiba v ovinkih pa sporočim.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

superca13

Citat od: AgitatoR;134396Moja zaletena je bila z 296.00 km brezhibna. Pa bi zaradi slabšega pleha manj dobil zanjo kukr hoče ta. Njegova realno še 500€ ni vrerdna. Tut hidravlika ni brezhibna. Pri moji zaleteni pa je.

idi.

No no fantič, tako zelo posploševat pa ti ni treba. Včasih ste hecni ljudje še bolj hecni, ker se obnašate, kot da morate kupit krš. Kot da vam kdo roke zvija v nakup...Pogledaš, vzameš če je OK oz se obrneš če je krš. Glede na to, da je slo nacionalni šport škrtarjenje po celi liniji brez neke računice, se vam pač dogaja ;) Jaki problem danes predstavlja še ena zadeva in sicer, ko se je treba več kot 10km peljat neko garo pogledat ;)

Gregor ima prav, ko kupiš avto za jurja, ti manjka še vsaj jurja, da bo kao brezhiben.

dexterboy

Evo, dokaza, sem še enkrat na hitro preletel oglase:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6180191&show=1

Prejšnji teden se je prodajala za 299 evrov, bila je zadnja cena, sedaj je pa že 450 evrov.
Mogoče so pa travco kadili pa je še malo vonja ostalo v tapetah, si "zadet" brezplačno še ene 14 dni :)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Tiki

@Dexterboy: Je pa pošteno napisal in slikal napake. Zdaj se je revež pa znebil nebo... :Hammer3:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

AgitatoR

Citat od: superca13;134435No no fantič,...

Ne ti meni fantič.

Èe kaj nisem, potem nisem škrt. Samo denarja ne pobiram na drevesih.
Penzija je majhna.
Zato mi gre na živce, če me hoče kdo na suho nategnit in se ob tem dela kot da ni nič.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

superca13

Potem pa ne posplošuj kot en zelen fantič.

isarajli

tistemu ki bi rad kupil "brezhibno karavnko" in je kao pripravljen za to dati nekaj sto € več, mu ponujam lentik 99 za 1700€. pred nakupom jo lahko pelje na pregled ,kamorkoli...realnih 182.000km

tomaz555

Isarajli, ta je dobra, ena najboljših. Po moje so kandidati že v vrsti.

AgitatoR

:emot112:
Za ta denar dobiš C5 '02, 6x AB, ...

isarajli

Treba si bo priznat, da bodo stare hidravličarje vozili res še samo pravi ljubitelji, vsi ostali pa kalkoliramo in iščemo avte z čim manj porabe bencina, poceni vzdrževanje itd...
Xantia in podobni ,pač niso za vsakogar, kakor tudi ne bmw 325 itd.
Tud sam sem se zelo rad prevažal na hidravliki, a sem zaradi računice prešaltal na dizla druge znamke, čeprav mi ta ne nudi takega udobja.
Torej, ne možeš se j... a da ti ne udže!
če je xantia dobra je predraga, ker dobiš za ta denar fajn zjebanga c5. eh, nisem več pametn..

gregor

Citat od: isarajli;134495..realnih 182.000km

Servisna knjiga brez časovnih lukenj, računi servisov?
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio