DS9

Začel/a ModelJT, Februar 14, 2012, 12:57:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

xandrej, kaj novega boš vzel? Ker tole bo lih čez ene 5 let naprodaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ne ker je bil napovedan za letos pa sem računal 5 let pa bi že blo...

DejanO

kaj pravite na to: prihajajoči novi A6 - 2014!!!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

ModelJT

Bojo oni en kakec naredili tak audi. Še posebej pa ne kopijo enega francoskega koncepta. Tega si pa švaba ne more privoščit. Upam, da je tole samo špekulacija s strani autobilda. Naj tako tudi ostane!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Izgleda skoraj kot fotošop DS9 tole...
To je še en znak, da naj ga končno spravijo na cesto!
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Citroenovc

Pa če ni špekulacija?
V tem primeru bo poduk PSAjevim marketinškim "genialcem", da pač ne moreš čakat v nedogled (se pravi več let) med predstavitvijo ideje in resničnim vozilom v prodaji ...
OK

LP
Primož

Gox

Ja najprej bodo tak Audi naredili in bo uspešnica ... potem čez nekaj let bo citroen naredil DS9, pa bodo rekli kako je lahko Citroen Audija kopiral :)

visar

A ni ds9 ze na prodaj ?
______/\\______
______/\\______

DejanO

Citat od: visar;149483A ni ds9 ze na prodaj ?

je, v merilu 1:43!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

visar

Tudi to je nekaj, pa še celo meni dosegljivo :-)

Nekaj sem slišal da je na prodaj (oz. sprejemajo naročila) na kitajskem...
samo na njihovi spletni strani ni nič videti.
______/\\______
______/\\______

north

DS9
Tako je to, ko ljudje premalo spremljejo konceptne avtomobile - nekdo je rahlo predelal fotografijo citroena numero 9 concept ter ga postavil v drugo ozadje. Sedaj tisoče ljudi res verjame, da je to Audi. Vključno z nemško revijo Auto Bild. Malo več poznavanja bi pričakovali...
Prihodnost: Audi A6 e-tron Sportback Plug-in Hybrid Concept

400 KM, 250 km/h, 2,5 l/100 km :-)
Citroën - Creative Technology

Jogador

Se mi je zdelo, da je to preprosto preveč podoben avto, komplet stranske linije, vse...
Auto Bild pa vedno bolj izgublja na strokovnosti, ni prvič, da takšne pravljice objavljajo...

Še vedno pravim, DS9 čimprej v prodajo!
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

zlikovski

ali pa bojo francozi spet zaspali.
GT-ja bi morali lansirat ven, bi jih sigurno prodali več kot C6.

gigo

Francozi se bojo prodali kompletno američanom al pa azijcem. Pol se bomo šele za glave držali ha ha ha.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Kitajcem so se že