Nemci napadajo...6.april...naključje?!

Začel/a coyote, Marec 20, 2012, 12:52:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

coyote

Zgodilo se je že l.1941, tokrat z lažjo konjenico!
Med 6. in 14.aprilom bo v Novigradu (HR) skupina sedmih 2cv iz Nemčije. Z njimi bo glavni urednik magazina Der entenschnabel (slaba kopija našega Spaka o.a.).
Dogovorjeni smo za turistični ogled slovenske obale, datum še ni določen (torek, 10. ali sreda 11.4).
Štart bo najbrž na parkirišču portoroškega aerodroma, potem pa proti Kopru. Več informacij kasneje.
Èe bi se kdo rad pridružil karavani bo seveda dobrodošel, sicer pa se vidimo na Kubedu (nekaj švabov bom privlekel s sabo, ostali bodo na poti domov).
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Tako jih je opazila naša izvidnica...

http://www.der-entenschnabel.de/
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

Super, čim več slikic! A jim boš tako, kot znaš, kakšno presenečnje pripravil?:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

coyote

Moram priznati, da sem se nemškega jezika učil s pomočjo videokaset za odrasle iz sedemdesetih let prejšnjega tisočletja (dekleta so imela še kosmate pazduhe), zato bi mi prav prišel kdorkoli, ki zna izustiti kaj več kot : šnel, šnel, druken, ja ja ih komen... špuken...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Še ne vem, kaj bodo izbrali na ponujen program (soline, ogled ribogojnice Fonda, Padna z degustacijo vin in olja, pomorski muzej, restavracija Rizibizi z mandarininim sorbetom z dušikom... ali samo "drive through the country").
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Èe sem jih razumel (če), so v parih - samec & samica, torej njih 14 pa še kdo od nas.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

@coyote, ma kakšno flaško kačje sline bi prispeval, al pa kakšno neumnost jim ušpičil
[SIGPIC][/SIGPIC]  

coyote

Izlet bo v torek, 10.aprila. Dobimo se na mejnem prehodu Sečovlje ob 09.30h. Kako bo potekal raid, se bomo dogovarjali sproti - dlje bi se zadržali v Piranu in Kopru, mogoče piknik na Suhem Rtiču. Še ni dogovorjeno.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

deuche

Majo pa srečo ti švabi, da so ravno na tebe naleteli. Dobra promocija za nas...

No, jaz sem ti sosed pa te še nisem videl.

coyote

Krog je sestavljen: mejni prehod Sečovlje, vožnja mimo solin do gostilne Ribič. Skozi Portorož v Piran na Punto (dobil sem dovolilnice za prost vstop v mesto). Ogled mesta in pozni zajtrk na barki Podlanica, na Bernardinu aperitiv v restavraciji Rizibizi. Ogled pomorskega muzeja v skladišču soli. Vožnja do Belvederja in skozi Izolo proti Kopru, kjer sledi daljši postanek in sladoled v Kapitaniji. Sermin, Valdoltra, Suhi rtič, kjer bo piknik. Kubed, Sv. Anton, Marezige, Pomjan, Šmarje, Gažon, Šared, Malija in večerja v Seči (bakala, fritaja s šparglji, fuži s tartufi). Potem oni v Novigrad, jaz v Snack bar...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

amipick

:emot112::BigThumbs:Coyote for president!!!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

sušo

Èista 10...
Hudo k popr.

Eeeee is das plan nur fur volk mit deuche sprahe am der kopf oder auch andere???

coyote

Citat od: sušo;128840Èista 10...
Hudo k popr.

Eeeee is das plan nur fur volk mit deuche sprahe am der kopf oder auch andere???

Ne me zezat!

Švabi pojačali konvoj - osem 2cv proti meni!

Kdorkoli se nam pridruži - dobrodošel, še posebej, če priprdi s kakšnim A tip-ičnem vozilom. Žal imam za gratis vstop v Piran omejeno število kart, tako da bi se viški prisedli v avtomobile (parkirnina ubija),svoje avte pa pustili v garažni hiši v Portorožu (prijatelj na vhodu bo spregledal...).
Nakup hrane za piknik bomo opravili v Kopru, kjer bomo zbrali denar, za ostalo so priskrbeli dobri prijatelji (Piran, muzej, sladoled, olivno olje, nekaj vina...).
Število ljudi za večerjo se bo sporočilo nekaj ur prej - zanimiv meni po spet prijateljski ceni...

Garač je podaril konjski dildo - na ogled bo na Suhem rtiču!
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!