Ukradli zadnjega spačka!

Začel/a amipick, Marec 19, 2012, 09:44:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

V franciji so ukradli zadnjega spačka izdelanega v matični domovini.Lastnik je g. Roger Brioult,bivši direktor od "Revue technic automobile".
Gre se za Specialko,datum izdelave 18.5.1988,barva gris(siva) Cormoran,ser. št. 86977116.Stanje števca 5 km.
Avto ima citroenov certifikat  da je zadnji izdelan v franciji,nikoli registriran,vedno v garaži.
Info na Forum 2 pattes.
Očitno so tudi spački postali zanimivi zbirateljem...:argue1:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

devil

tudi to se očitno zna zgodit :/
:funny34d:

andraž

janez

Zeko124

Jaz sem mnenja, da tak avto iščejo samo orto zbiratelji in ga "maznejo" po naročilu :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

dami

Èe bi ga vozil, bi ga lahko imel tudi sredi ulice nezaklenjenega, pa ne bi izginil.

andraž

janez

Definitivno... če bi ga od novega vozil bi bil zdaj že tolk zrostan in potolčen, da ga nihče niti povohal nebi :)

Pyr0Beast

To se je mogu en arabec skeširat, zdaj verjetno že pluje proti toplejšim krajem :)
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

1alfijo

amipick

Da ga niste vi peljali dol,hehe.Kako je "Afroslovenci"?:BigThumbs:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Kolkr sem zastopu... je pa sedaj še lastnik Roger Brioult umrl.

amipick

Na koncu bo prišlo ven,da so ga prodali in niso naredili prepisa.Za prodajo je pa vedel samo lastnik...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

MATEJ2