Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

no, a si končno začel uporabljat tisto tvojo polirko
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

@ ruž

Nisem jaz plačeval to smo naredili ker je bila beseda beseda pa malo piknika pa čevapov pa takih zadev pa smo zrihtali.

Ob 10 je bil opran ob 17:30 uri fertik! delalo se je z različnimi žaubami pa 4 smo bili... Tudi žar je bil njami njami... Druženje z koristnim.

Je pa zadeva na voljo če bi kdo želel imeti avto kot iz škatlice pa naj pove pa bomo uredili.

@Gaši ja jo pridno uporabljam že dolgo. Pa saj sem jo že lani, ko sem slike dajal.

:BigThumbs:

superca13

Joža, zdaj pa pridi k meni s to polirko. XM čaka. Pasta je, vosek je, gline edino nimam. Majce pevzet, jaz roštilj zapalim pa še kako sliko iz USA pokažem ;)

Xandrej

Ojla! že nazaj??? Oz Komaj zdaj???? UAU!

Ti samo reči v soboto bom roštilj vlačil, rabimo eno od garaž pa ti nas pedinaš (hraniš pa napiješ) mi pa rihtamo in bo XM za v salon!!!

:BigThumbs:

Godfather

Xandrej, kakšen je ta motor 2.7 HDi? Mislim na prožnost, tresljaje in glasnost, ter sama poskočnost oz. pospeševanje? Imajo kakšne specifične hibe ali pač?

Xandrej

Motor je dober in načeloma so pri njih kot pri vseh dizeljnih lahko kritični EGR ker ima dva, načeloma ga je nadomestil 3.0 Hdi zaradi emisij. Motor je malenkost glasen ko je mrzel potem utihne in je tih. Jaz sem sicer bil vedno navajen bencincev in zadnjih 7 let V6 bencinskih motorjev prej sploh nimam izkušenj z dizli. Je pa resda zelo bolj uglajen kot je bil rec. 2.2 Hdi... Sicer ni foter imel problemov z avtom v 7 letih niti enega ampak je kar treslo to ali pa se mi je tak zdelo ko sem sedel iz bencinarja v dizlaka...

Navora pa moči ima dovolj za to kravo.

Godfather

Hvala na odgovoru.

Sem nekaj pogledoval za C5 s tem motorjem.

Xandrej

Enotedensko druženje z plavušo....

Včeraj sva napokala 174 kilometrov malo po dravskem polju pa na malo po dravski dolini pa tak okoli... Do superce kateri se malo fijaka z TA pa potem proti MB kjer mi je spustil ventilček in zamenjava zadnjega levega kolesa ter naprej do Martina kateri se fijaka z CX-om pa potem malo okoli in okoli...

Xandrej

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Lovro

Žabe je itak vedno fajn videti.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Aaaaaaauuu Andrej, daj prosim kupi. Obljubim, da čez 5 let odkupim od tebe.

Xandrej

Eja. Saj jih ima robi še na zalogi. Zdaj nimam 15 000 jurjev za tako lepotico. Imam še drugih zadev ogromno. Pa robi nas je bando 5 mandlcov že toliko zverziral, da lahko dobimo žabo kadarkoli da jih malo popeljemo okoli.

Èe bi jaz jo imel bi jo hotel imeti v nulo!

Čojko

Saj ravno zato jo kupi. Porihtaš itak vse v nulo, včasih še malo preveč, potem pa prodaš. Od tebe se splača kupit. Je pa to taprava žaba, pravega letnika, prave opreme, prave barve,... pa čez 5 let računam, da bom imel tudi sam 15 jurjev če bom pridno spravljal na stran za nek tak namen. Jo gledam že ene pol leta in cedim sline.

Xandrej

He he...

Ja saj. Trenutno bo še šestka pri hiši. Nekak ne najdem naslednika za ta avto pri citroenu mi jih je zmanjkalo. Eventuelno DS5.

Zdaj pa ali kupit neko raketo (300 ks +) ali pa kako ladijo spet. Še vedno mi je ful lep CLS Ali pa kaki 300C z 5.7 ali pa 6.2 motorjem ali pa v smislu kakega jaguarja... ne vem sploh. Saj pravim trenutno me C6 zadovoljuje...