1.Srečanje Citroenar 26.05.2007 - Nanos

Začel/a garac, April 12, 2007, 11:15:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali mislite, da je Hadei namerno povzroèil okvaro svetil na ax-u?

a
5 (33.3%)
e
1 (6.7%)
e vem, me ne zanima
0 (0%)
a, ker se je bolj svetil, ko njegova xsara
9 (60%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 0

saxovts

lepo je bilo sam kaj je pa bilo z unmu batom in pu?o od ax-a ka ste dal na golfa

hadei

1) Kako zničati vozilo?! Z 141 kg voznikom in 135 kg sovoznikom
2) Zaradi zatajitve navigacije smo poskrbeli, da je Naš član bil pod budnim očesom Citroenarjev
[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

tudi peter skala in njegova dru?ica sta se zelo zabavala in oddahnila od te?nih ljubljan?anov.čeprav je bila žena kar malo skepti?na ko sva odhajala na nanos sva bila oba zelo vesela da sva spoznala te ?udovite ljudi.prijazni duhoviti in polni pozitivne energije,tako da sva se oba resnično spočila.za vse ki boste kdaj kasneje kolebali ,iti ali ne iti, obvezno se morate udeležiti teh mitingov.
posebna zahvala pa vsem organizatorjem.mislim da so vložili kar nekaj časa pa tudi denarja za organizacijo ,res odlično.
ampak inrerceptor je pa car.da ne bo pomote vsi ste carji on pa nadcar.

hvala za lepo pre?ivet dan in se vidimo ne samo tipkamo.

bljak tole je pa sluzasto prijazno ,?e malo diši po prilizovanju.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Gox

Citat od: saxovts;8933lepo je bilo sam kaj je pa bilo z unmu batom in pu?o od ax-a ka ste dal na golfa

Ja nismo mi nič dali ... en tak star primerek Golfa sploh ni opazil da je bat zgubo, in to s celo srajco vred mu je ven padel :funny34d:

hadei

PETER SKALA........Haha, verjamem, da ne bom napisal ničesar narobe, ?e napišem, da je zadovoljstvo obojestransko in upamo, da se znova vidimo na naslednjem srečanju.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Citat od: saxovts;8933lepo je bilo sam kaj je pa bilo z unmu batom in pu?o od ax-a ka ste dal na golfa

Ja golf je ?ou, bat in odmi?na pa je ostala - pomoje je pol garač nazaj u avto pobasu...

Blo je fino, dru?ba ste zakon!!!
Tist martini, k sm ga u?eraj dobil na srečelovu, smo pa tud ?e popil - bil je dober! 10:15 sem bil doma, potem pa naprej - dons sm pa čist mjau mjau... LP
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

in ?e nekaj fotografij Citroenarjev......
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

No ?e nekaj starih znancev:

1. Markolinov Evasion
2. Francl-ova bar?ica
3. Michotov BX
4. Gigotov luksuz na Krasu
5. Hadejev opti?no stjuniran Picasso

Gox

1. CitroDS-ova nova pridobitev
2. Mojega itak ?e poznate, a ne?
3. Janezova Excluzivnost
4. Garažev WRC BX mit one big spojler, pa Tuned nalepka na ma?ini :-)

Gox

Zdej pa jih itak ?e poznate, pa jih ne bom ?e 1x opisoval ... ?e malo od odzadej ...

Gox

?e ostali ... žal nisem poslikal ?e TMA-jevo Xsaro Picasso, Torotovega Berlinga, Skalovo Xsaro Picasso ... pa mogoče ?e koga?  nič za to,pa drugi? :-)

Gox

He he, nisi vidu da niti sprednja desna ne sveti :-) ?

U madona .. pol pa mi je varovalka pregorela od vsega tistega makadama ...

Sem mislil da mi samo prednja desna luč ne gori, zdej pa vidim da ?e zadnja desna ne sveti :-)

Sem se peljal lepo domov, pa opazujem svetlobo spredaj, pa se mi je zdelo da imam nekam ?voh luči ... pokli?em Janeza, ki je vozil pred menoj, pa vprašam, pa pravi da mi ne sveti prednja desna luč ...

Zdej pa vidim ?e tole ...

OK, hvala za opozorilo, bomo popravli :BigThumbs:

LP
Goran

Gox

Citat od: Interceptor;8922Gox, a unga kakca iz tvojga spojlerja pa ne boš pokazu???

Evo Interceptor ... Tik preden sem oparal avto, sem ga ?e poslikal ... Ma kako je mogu na čist avto ga spustit ...

Ja no, spojler je v tem primeru pripomogel k varnosti. ?e ga ne bi bilo, bi se pti? na šipo vsral, pol pa bi bila zmanjšana vidljivost nazaj :-)

Pa ?e ena slika, kako so letele krogle na Našem bowlingu.

Pa Garač podeljuje nagrado najboljčemu podkvarju.

Pa ?e en pogled na dvorišče ...

Gox

Popravljeno .. varovalke so OK. Pregorela je prednja desna luč ... Pa glih Osram Xenon White je bila ... no prekratkim sem menjal levo, tako da je bilo za prižakovat da bo tudi desna pogorela kmalu.

Zadaj pa je zadostoval udarec z roko po luči, pa ?e sveti. Sem odprl luč, pa malo kontakte spucal, zdej je spet vse OK ...

Sveti vse ...

PS..opazite novo nalepko citroenar?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/