1.Srečanje Citroenar 26.05.2007 - Nanos

Začel/a garac, April 12, 2007, 11:15:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali mislite, da je Hadei namerno povzroèil okvaro svetil na ax-u?

a
5 (33.3%)
e
1 (6.7%)
e vem, me ne zanima
0 (0%)
a, ker se je bolj svetil, ko njegova xsara
9 (60%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 0

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Tma

No mogoče mi rata pridet pogledat vsaj za kakšno urco. Kdaj pa bo kosilo....
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

michoBX

Hrana hrana hrana - nekaj najlepšega, kar se je bog zmislil ;)
Kdaj približno pridete v logatec? De se ga vam ne bom ?e tam zarad čakanja napil ;)

@Hadei daj mi od garaža cifro na PM pošl de ga pozovem - upam de jo ma?:AngelPray:
Hja, dougcajt mi je ja...

Interceptor

michoBX

okj ob pol 10ih bom jst u logatcu - mojo cifro sm pa tud teb @ Interceptor poslov, ?e bodo kakšne spremembe ;)
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Citat od: Tma;8837No mogoče mi rata pridet pogledat vsaj za kakšno urco. Kdaj pa bo kosilo....
LP

Veseli bomo vsakega obiska :-)

Sicer to?ne ure za kosilo ne vem, pomojem da bo okrog 13-14h ...

Program srečanja bo kar zanimiv ... tehtanje bowling ekipe, igra bowlinga, srečelov v dve delih in ?e in ?e ...

se vidimo :-) čez 9 ur :-)

LP
Goran

saxovts

Evo jaz sem ?e nazaj in morem prizneti da sem se imel fenomenalno kosilo zelo okusno igre zloo zanimive uglavnem organizatorjem ?estitam pa šelim ?e ve? srežajn

deyo

No jaz pa nisem bil iz znanega razloga.
Sem pa danes spoznal v živo eno super ekipo, ki se je po poti na Nanos ustavila pri meni na kratkem obisku.
To so bili Garač, Hadei in njegova izbranka, Interceptor, Micho BX, Citro DS, XY Top Secret.
Fantje super ste.

LP, Deyo

Interceptor

Dejmo ?e petra skalo s spremljevalko oment, mal starejši v ekipi, dobrodošli, super!!!

hadei

Ja, ja super sta. Prava CITROENAR dru?ba....zelo dru?abna  :BigThumbs:. Pa upam, da se ?e vidimo na kakšnem srečanju.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Kako nevljudno od mene. ORGANIZATORJI, HVALA LEPA ZA ?UDOVITO SOBOTO. IMELA SVA SE ZELO LEPO V PRIJETNI družbi.

IN CELO SMO SPOZNALI DEYO-ta....prijeten močakar.....
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Danes se je na turisti?ni kmetiji Abram na Nanosu odvijalo 1.tradicionalno srečanje foruma Citroenar ...

Udeležilo se ga je lepo število udeležencev in vozil ... seveda sami Citroeni ...

Zabave in veselja ni zmanjkalo ... Ker pa slika pove ve? kot beseda, preidimo k slikam :-)

?e enkrat hvala vsem za va? obisk :-)

LP
Goran

CitroDS

Fino pre?iveta sobota v fini družbi, se je skos nekaj dogajalo:BigThumbs:

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink: