Klima ima dodaten zvok

Začel/a Jogador, Februar 27, 2012, 10:49:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Pyr0Beast

Preveri če se ti ni slučajno kaki vijak klime odvil, ali pa alternatorja oz. česa podobnega.

Lp
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

Jogador

Citat od: Pyr0Beast;127353Preveri če se ti ni slučajno kaki vijak klime odvil, ali pa alternatorja oz. česa podobnega.

Lp

Je v planu, samo moram priti do dvigala, od zgoraj zgleda vse ok, sem z lampo svetil pri belem dnevu, še s cunjo sem brisal spoje, da vidim če kaj pušča, nisem našel nič.

Od spodaj zraven ne pridem, pod avto pa ne grem lest, ga nimam s čem podložit, brez tega pa ne grem pod njega:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Pyr0Beast

Mah pusti potem :D

Enkrat se je tule zraven ustavil tipo s 19-ko. Kompresor klime je imel na enem samem vijaku in je tako opletal naokoli po celi mašini da je bila groza. (Zvok je bil tudi lep)

Pa se je kar odpeljal z njim :)
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

Jogador

Citat od: Pyr0Beast;127500Mah pusti potem :D

Enkrat se je tule zraven ustavil tipo s 19-ko. Kompresor klime je imel na enem samem vijaku in je tako opletal naokoli po celi mašini da je bila groza. (Zvok je bil tudi lep)

Pa se je kar odpeljal z njim :)

Kaj boš renoja rihtal, to itak zmeraj nekaj gre v maloro...:BigThumbs:

Takšno razmišljanje je sestrično zapustilo po tem, ko je 19-ka (neka navita mašina original je bila noter, ali v6 ali pa nek turbo 4 cilinder, al kaj jas vem kaj točno, vem samo da je letelo mimo večine audijev v vrhniški klanec:funny34d:)
pustila vse svoje tekočine in velik del motornih komponent v enem tunelu na A/C proti štajerski...
Citat: "Ma neki je ropotal, samo se mi ni zdelo nič narobe...":argue1:
Aja, ob "izdihu" motorja se je peljala cca 170, z musko na ful, da se ni slišalo ropota:BigThumbs:
"Watch this..."

Tiki

Najjaæa 19ka je bla 1.8 16v... (pri 19kah sem pa lahko pameten :P)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Jogador

Citat od: Tiki;127587Najjaæa 19ka je bla 1.8 16v... (pri 19kah sem pa lahko pameten :P)

Vem vem, vam zaupam, o mojster 19-k:BigThumbs:

Skratka letelo je ko sam satan, pol smo jo pa po koščkih pobiral na avtocesti...
Sem našel tudi en skoraj cel ventil! (no ja, zvit "rahlo" ampak bil je v enem kosu:emot112:)
"Watch this..."