Citroen v časopisih

Začel/a Gox, Februar 04, 2007, 03:44:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Lovro

Lepo so zastavili. Sicer je nekaj površnosti in napak v samem članku, vendar lepo jedrnato napisano in opisano.

Zelo všeč mi je tudi spletni muzej.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

https://siol.net/avtomoto/citroen-ze-od-1919/foto-in-video-prleski-zbiratelj-ki-ima-vec-kot-250-mini-vozil-495214

Èe pa po letošnjem letu folk ne bo razlikoval spačka od dyane pol pa tud ne vem...
Tole dobiva obrate pa smo šele maja.

antasi

Aleša za precednika:BigThumbs:
Brez Alešev nebi bilo današnje citro scene,
oz.bi bila ampakbi bila skregana

sušo

He he
Ne da bi bla skregana ampak maloštevilčna.
Na enem srečanju je blo, če se prav spomnem, 9 Alešev. Obstaja fotka.

Drgač sta pa, trenutno, dva Aleša preDSednika.

1960

Citat od: antasi;255541takoj za Aleši, so po pogostosti :
-Andreji
-Janezi
-Jožati itd
Si predstavljate da bi ti vodili citro sceno?
Jaz raje ne...

https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/susur/zanimljivosti/clanak/id/548249/nije-umijece-naci-imocanina-s-mercedesom-nego-vlaja-s-citroenima-a-mi-smo-u-radonicu-pronasli-jednoga-koji-zivi-za-francuske-makine-spaceku-moj-dragi-ljubim-te-u-okice-foto

Kakšno vezo ima Medeni s tvojim razmišljanjem o vodenju neke citroscene ?

Dok ni blo Alešov nam je bilo lepše... ajoj, zdaj se bo vsu plaz...

antasi

Lepše nam je bilo, ko smo bili mladi in nori.
Sedaj nismo več mladi.
In danes voditi neko neprofitno volonteresko društvo, ko se vsem mudi in nobeden nima časa, je že skoraj umetnost.
V vsakem primeru pa zahteva obilo volje in živcev, ki jih midva nimava. Klub z 600 člani pomeni ponavadi 599 različnih interesov in sedaj naredi tako, da bo vsaj večina zadovoljna, ker vsi ne bodo nikoli. In nekaterim ne boš nikoli ustregel, ker bi oni naredili drugače.
Lep primer je antasi, ki je predlagal Alešu predsedniku kranjčanu, če lahko prestavimo svetovno srečanje v Slo iz l.2023 na 2025, ker bom imel šele takrat fertik avto. Sedaj pa usklajuj toliko različnih interesov..

1960

Citat od: antasi;255645Lepše nam je bilo, ko smo bili mladi in nori.
Sedaj nismo več mladi.
In danes voditi neko neprofitno volonteresko društvo, ko se vsem mudi in nobeden nima časa, je že skoraj umetnost.
V vsakem primeru pa zahteva obilo volje in živcev, ki jih midva nimava. Klub z 600 člani pomeni ponavadi 599 različnih interesov in sedaj naredi tako, da bo vsaj večina zadovoljna, ker vsi ne bodo nikoli. In nekaterim ne boš nikoli ustregel, ker bi oni naredili drugače.
Lep primer je antasi, ki je predlagal Alešu predsedniku kranjčanu, če lahko prestavimo svetovno srečanje v Slo iz l.2023 na 2025, ker bom imel šele takrat fertik avto. Sedaj pa usklajuj toliko različnih interesov..

Še vedno ne vem kake veze ima Medeni s temi tvojimi zapisi..

Ja, prjatu je nuco 5 ur d mi dopove neki na tom foumi, jaz pa še vedno kontriram z zapisi, k jih ne zastopi 999 % uporabnikov foruma....

Kul , ne ?

"aleši " so delali zmedo leta 87 - 97  in delajo še zdaj... Je**ala vas ...

demokracija ...

Na forumih, če ne pišeš kot za 3 letnega otroka itak noben ne zastopi ...

antasi

Zakaj pa ti ne sodeluješ v Cks ali cs ali kak se vam reče.
Mislim, da predsednika volijo člani in tako je lahko vsak predsednik, če ima željo. Sploh v sekcijah je problem, ko nobeden noče bit predsednik, ker to pomeni, da moraš delat, drugi pa lahko šinfajo.

Ps jaz ne poznam tega medeni, ampak ko najdem kak zanimiv link, tudi o tebi, ga objavim.
Samo o tebi ponavadi ne morem, ker si ga že prej sam objaviš.

garac

Alešov nas je dosti.
Alešev nas je še več, nekateri povemo kar si mislimo o ljudeh in avtih, o življenju. Včasih koga to boli. Recimo keži straussu oz 1960  Dr. janezu, njemu sem ze velikokrat povedal, da je mojster za pleh...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Jaz sem tudi Aleš in do zdaj še nisem doživel ene neprijetnosti s strani Alešev in upam da tudi jaz nisem komu kdaj pokvaril dneva. Morda zato, ker držimo skupaj?

antasi

jaz nisem v vrhovih citroenarjev, ampak sem samo poslušalec in nisem še slišal žal besede čez delovanje teh alešpredsednikov, no bil sem celo na dveh prireditvah letos, ki jih so jih organizirali ti Aleši, pa je bilo super vse organizirano. Mi smo samo sedeli in uživali.   Ne poznam dovolj stvari, ampak predvidevam, da gre za stare zamere med Janezi in Aleši.
Ker se nekaj trudimo z oldtimer sceno v Celju
https://www.facebook.com/pages/category/Community/Klub-starodobnikov-Celjski-Knezi-241223033114084/
vem, koliko dela, odrekanja, prostega časa itd, gre za tak hobi. Zato se mi zdi še toliko bolj podlo nekaj natolcevat tukaj in drugje. Vsak naj pomete pred svojim pragom, pa bo dovolj dela. In če nisi zadovoljen z njihovim delom, se pač obrni in pojdi drugam. Zakaj smo ljudje tako narejeni, da moramo obvezno grajati delo drugih, sami pa se skrivamo nekje v ozadju. Kaj bi bilo tako hudo kdaj tudi kaj pohvaliti?

antasi

Tole moramo nalepit še tu, ker je res zanimivo in lepo opisano.
Sanjski avto marsikoga od starejših citroenarjev.
https://siol.net/article-preview-496803?preview_code=f5e1d309