Sedeži exclusive

Začel/a gap, Februar 19, 2012, 03:58:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gap

pozdravljeni

že nekaj časa se spravljam vprašat vas ki imate c5 MKIII opcijo ful usnja. Kot veste imajo exclusivi v osnovi samo delno usnje, seveda tudi katera druga verzija. Mene osebno ti sedeži jezijo ko ne vem kaj, predvsem rob pri izstopanju in vstopanju v avto:bombs:. 100 krat na dan ven in not. Nisem glih majhne rasti 2m pa 110 kg in me res ful jezi.
Sedaj vprasanje - šestaki oz. tisti z opcijo usnja imajo tudi obliko sedeža drugačno - mar ne?

Namreč MKI je imel sedeže proti novemu res grde ampak jaz sem se bolje počutil na njih-bili so bolj kot fotelj.

lep nedeljski pozdrav

ModelJT

Te sedeži so enaki kot pri osnovni različici C5ke. Naj bi bili mehkejši, tudi takega roba kot ga ima drug model sedeža nimajo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gap

to je to - katera oprema ima to

ModelJT

Te sedeže lahko dobiš pri osnovni opremi attraction seveda oblečene v blago ali pa pri opremi exclusive, če izbereš opcijo celih usnjenih sedežev. Imaš tri opcije usnja črno, bež ali pa tole rjavo na sliki, kjer dobiš v enako usnje oblečeno tudi armaturno ploščo, sredinsko konzolo in mogoče še kaj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gap

super hvala, takrat ko sem jaz kupoval je bil tak pač v salonu, če bi vedel da me bo tako jezilo to - ok saj sem se tudi navadil, pa vendar bi takrat pač doplačal.
sedaj kar je pač je

hvala lp

MSrougeZX

Mislim da bi kar mastno doplačal....zanimivo, meni so pa prav fajn ti z delnim usnjem kar imam.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

tom62

Ja tako kot je bilo povedano, ful usnjeni nimajo tistega motečega roba.

Ko sem jaz kupoval avto ( pred pol leta - rabljenega, pa obvezno avtomatik ), sem našel enega starega cca leto, ki bi mi ustrezal, tudi cena... Ampak najbolj so me motili sedeži - sem se bolj udobno počutil v C5I z alkantaro, kot pa tisti rob pri delnem usnju...

No potem sem pa vzel enega z full usnjem, in ti sedeži mi prav ležejo, udobni skoraj kot pri C5I, le malo so trši...

Aurelija

torej če doplačam pri exclusivu tistih 1400 € dobim sedeže brez tistega motečega roba, samo, da se mi zdi to usnje bolj kot kak skaj kot pa pravo usnje.

Citat od: tom62;125039Ja tako kot je bilo povedano, ful usnjeni nimajo tistega motečega roba.

Ko sem jaz kupoval avto ( pred pol leta - rabljenega, pa obvezno avtomatik ), sem našel enega starega cca leto, ki bi mi ustrezal, tudi cena... Ampak najbolj so me motili sedeži - sem se bolj udobno počutil v C5I z alkantaro, kot pa tisti rob pri delnem usnju...

No potem sem pa vzel enega z full usnjem, in ti sedeži mi prav ležejo, udobni skoraj kot pri C5I, le malo so trši...