Xenon v Xantijo

Začel/a Jogador, Februar 16, 2012, 12:43:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ggorenc

Pa imas nastavljeno visino zarometov, da sveti kot je treba ali gre vse skupaj 10m pred vozilom v tla?

dexterboy

Aha, nekaj sem se spomnil glede vidljivosti ponoči; meni se je tudi včasih zdelo, da se ponoči nič ne vidi, pa sem pral avto pa menjaval žarnice pa dajal notre modre luči, potlej mi je pa enkrat kapnilo; včasih je zelo priporočljivo, če se očisti vetrobransko steklo iz notranje strani. Glede na stalno ventilacijo se ščasoma nabere mikrofilm prahu in umazanije na šipo, ki ga skozi vsakdanjo vožnjo sploh ne opaziš! Šele kakšna nočna vožnja po dežju te spomni, da avto ni samo za Avtopralnico :-) ampak je treba stekla spucati tudi z notranje strani. In razlika JE bila, vsaj pri meni, opazna.
Pa prosim lepo, nisem mislil nikogar žaliti tukaj, da ne puca vozil.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Francl

Xantia X2 ima pod žarometom letvico, ki je pritrjena s knipingom pri blatniku. Letvica se zelo lahko sname in dobiš dostop do spodnjega vijaka, ki drži žaromet. Ko sem menjal žarnico, je bilo enostavneje vzeti ven celo luč.
Fünfer ima narejeno drugače in vedno kolnem konstruktorje, ko menjam žarnico.
:Hammer3:

Jogador

Citat od: ggorenc;123974Pa imas nastavljeno visino zarometov, da sveti kot je treba ali gre vse skupaj 10m pred vozilom v tla?

Hja včeraj sem spet zvečer domov prišel...res se mi zdi, da nekam nizko svetijo lampe...
Bo dobila nove žarnice, nato pa še nastavitev snopa, pa da vidim, kakšna je razlika.

Moji avti pa pralnice itak ne vidijo, jih vedno perem doma, pa takrat tudi šipe spucam posebej zunaj in znotraj:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."

gregor

Citat od: Francl;123981Xantia X2 ima pod žarometom letvico, ki je pritrjena s knipingom pri blatniku. Letvica se zelo lahko sname in dobiš dostop do spodnjega vijaka, ki drži žaromet. Ko sem menjal žarnico, je bilo enostavneje vzeti ven celo luč.

Men se zdi pa lažje/hitreje samo žarnico menjat kot luč ven jemat.
Prvič je morda res bolj nerodno, vendar zdaj ko sem navajen ne rabim 5 minut, in tudi tema me ne moti pretirano  (parkirna luč ravno zadost sveti).
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Jogador

Snop je bil nastavljen malo nizko, se že pozna razlika, žarnice pa dobi nove in močnejše, samo še odkopat jo moram, ker je spet pod snegom (no ne do vrha, samo vseeno).
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."