Filter sajastih delcev

Začel/a Jerry69, Februar 15, 2012, 09:03:57 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jerry69

Jah, tko je: avto ima 110kkm in že zdavnaj ni več v garanciji. Zato se mi ne zdi nič narobe, če ga peljem kolegu, ki je sicer serviser "kare" (in odličen mehanik in ne šalabajzar), olje in filtre bo pa že zamenjal. Sprašujem pa to zato, ker majo to "kare" malo drugače narejeno za vzdrževanje in on ne ve točno kako je s tem pri "smrekci". Ti fap filtri so komaj nekaj let zunaj in se jih servisira komaj zadnje dve ali tri leta. Vsaka znamka ma pa to malo po svoje narejeno (servisni interval, aditiv, zamenjava...).

LPJ

gap

se podpisem na tisto kar je napisal xandrej

jaz pri mojem prejsnjem nisem niti enkrat samkrat zasledil da je potrebno dolit to tekočino pa jih je imel ko sem ga prodal 280.000. Od novega vedno tankal polnega. Veliko dolgih voženj. Pa je imel FAP!

Ravno tako pri tem ko ga imam zdaj pa tudi ze imam 142.000 ni nic opozarjalo ali pisalo. Tankam od novega vedno polno.

lp

franci

Citat od: alesz;123807kako izgleda delovni nalog "

V osnovi se je servisom, ki najprej napišejo "nalog", še preden sploh vidijo avto za izogibat!
Saj ne rečem, je že dobro, da se malo zabeleži, kaj je za naredit. Ampak, da ti pa napišejo "nalog", ga dajo podpisat, ko pa prideš po avto je pa stanje drugačno od naročenega/zahtevanega/pričakovanega??

Gre pa predvsem za to, da se na "sprejemu" prepogosto znajdejo šalabajzerji, ki niso primerni za v delavnico... Posledice so občasno kar drage...:AngelPray: