Glasno podvozje

Začel/a borreas, Februar 11, 2012, 12:50:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

borreas

Ali je imel kdo že težave z ropotom podvozja? GP 2.0 Hdi l.2008, 87k km. Baje, da so lahko problem tudi amortizerji.

HeroOfMonks

Si dobil kakšen odgovor, oziroma kako si rešil ropot v podvozju. Ker je tudi meni pred kratkim začelo ropotati v podvozju. Je pa res, da se to začelo dogajati po servisu pri pooblaščenem servisu.

borreas

Ni ropot v smislu kakšne okvare. Jenko pravi, da je z avtom vse v redu in da je podvozje tako kot pri novem berlingotu glasno. Avto ni nič kaj citroenovski, za moje pojme je podvozje pretrdo in ropota na kratkih grbinah.

bošti

vozim 2 citroena. berlingo l 2010 in c4 grand picasso l 2009. moj občutek je da ima berlingo boljše podvozje. pri picassoju se na kratkih grbinah zvok res prenaša nenormalno, občutek je skoraj kot da bo avto razpadel.kupil sem nov avto in se mi je to zdel čudno, zato sem šel testirat testnega 2 meseca kasneje in je isto. to je pač tako in je za moje pojme slabo narejeno, morda je to tudi zato ker je volumen prostora v vozilu velik in je zato glasnost še večja.

sušo

Zarad volumna ni. Evasion je bil 12 let star in je imel 300kkm za sabo pa je lepše in tiše požiral luknje kot več kot pol mlajši in z več kot pol manj kilometri C4GP.