Citroenarjev rumov lonec

Začel/a Gox, Maj 23, 2007, 08:43:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

V jesenskem času pripravljen za u?ivanje.

Gox

1. & 2. Posladkamo jagode in češnje
3. Jagode se ?e kopajo v Rumu
4. To je Naš lonec :-)

V trgovini najboljšega soseda nismo dobili najmočnej?ega ruma .. Max je 40% ... po receptu naj bi bil najboljši 75% ... ?e ga dobim kje kasneje bomo dolili pa močnej?ega ...

soncek

Vzorno! Koliko litrov pa gre v lonec? :Red-Wink:

Gox

Citat od: soncek;8602Vzorno! Koliko litrov pa gre v lonec? :Red-Wink:

Pomojem kakih 5 litrov, tako na oko. Samo je kar dosti sadja vmes, tako da sedaj smo porabili 1L ruma, pe je mal ve? kot polovica.

Zdej smo dodali ?e češnje ... in čakamo na naslednje sadje ...

vi?nje, marelice, breskve ....

Se nadaljuje ................................

michoBX

Ej Gox, sj je vse ok, sam kam naj jaz zdaj toliko sline dam - ma*er kere jagode pa ?hre?ne....
A ma? to Domače jagode, pa ?e?ne? Jagode so prinas šele dobro zašele delat, ?e?ne so pa tudi ?e lepo zelene...
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Ja to so Naše jagode in češnje ... naravne, ne?pricane .. (no češnje so bile sam enkrat po?pricane pred cvetenjem)

drugače letos jagode kar dobro delajo, smo ?e ene tri polne sklede nabrali in pojedli seveda:emot113:

Ja micho ... ko pa bodo pr vas češnje zrele, se jih mi niti spominjali ne bomo ve? ... pol pa bom jaz cedil sline, kake češnje :-)

:BigThumbs:

hadei

:emot112:uuuuaa "rumtof", super GOX. To bom definitivno naredil, ker ?e dolgo nisem "mlatil" po tem. Se spomnim, ko sem mami kot majhen kradel iz rumovega lonca v kuhinji ?re?nje in jagode. Hehe, vedno po malo samo čez čas se je poznalo. Slin, slin. :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

To se bojim tudi jaz ... nisem ve? mali, sigurno pa bom kej ven pobral tako sproti :-)

čakanje do oktobra je dolgo :emot80:

hadei

Pff, dvomim, da bo oktobru kaj ostalo. Naj si svoje naredi :emot68:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Hmm, ne vem ve? kje je rumov lonec ?!

V shrambi ga ni, v kleti niti ... nekam ga je mama odnesla na varno, pa ga z očetom ne najdeva :-)

Gox

Juhuhuhu ... sem Našu rumov lonec :emot80:

Ga vidite? Dobro skrit a :-)

Zdej pa morem eno jagodo probat :-)

hadei

Haha, zdaj se pa na očeta izgovarjaj...jaja....... naj ti tekne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Nisem ga ?e odprl, se mi ne da vse vode prekladat :-)

Gox

Danes smo dodali ?e 500g borovnic.

Mama sumi, da v loncu primankuje jagod, da jih je bilo v ?tartu ve?.

Jaz sem tudi reku da nekaj sumim ... oče pravi da nič ne ve ... nismo ?e sestre vprašali kaj ona misli.

:-)

deyo

Gox, a boš našel kakšno ?rtev :AngelPray: za dejanje ki si ga storil