Fap filter ali filter sajastih delcev

Začel/a janc, Februar 06, 2012, 01:18:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janc

mi lahko kdo malo razjasni glede filtra sajastih delcev in na koliko se zamenjuje neka tekočina in kje se nahaja imam c4 picasso letnik 2007 2,0 hdi robotiziran mwnjalnik 100KW:BigThumbs::Red-Wink:

garac

tekočina se ne zamenjuje, se doliva, filter pa se menja
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janc

Citat od: garac;122537tekočina se ne zamenjuje, se doliva, filter pa se menja

kje pa se ta tekočina doliva je kakšna kontrolna šipka :BigThumbs:

garac

elosys je tekočina, ki se doliva. zraven pri original embalaži pride tudi nastavek za nalijanje. Ne vem, kako je pri C4 pic, pri c5 je pri rezervnem kolesu na levi strani se mi zdi. Kontrolna šipka? Saj ni motorno olje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bojanta

živjo,

imam enako vozilo in lahko povem, da se zadeva nahaja pred zadnjim kolesom spodaj. Odstrani se plastika in noter je vrečka. Pri meni so zamenjali vrečko s tekočino vred, nato pa sem moral še na servis, da so avto priklopili na računalnik saj se je še zmeraj prikazovalo opozorilo low aditiv fap (nekaj takega se ne spomnim točno kaj je pisalo). In od takrat ni problema. Je pa ta vrečka eno s..... ker pri meni se je med vrečko in plastiko nabral pesek, ki je počasi preribal vrečko in tekočina je začela uhajati.

LP, Bojan

janc

Citat od: bojanta;122644živjo,

imam enako vozilo in lahko povem, da se zadeva nahaja pred zadnjim kolesom spodaj. Odstrani se plastika in noter je vrečka. Pri meni so zamenjali vrečko s tekočino vred, nato pa sem moral še na servis, da so avto priklopili na računalnik saj se je še zmeraj prikazovalo opozorilo low aditiv fap (nekaj takega se ne spomnim točno kaj je pisalo). In od takrat ni problema. Je pa ta vrečka eno s..... ker pri meni se je med vrečko in plastiko nabral pesek, ki je počasi preribal vrečko in tekočina je začela uhajati.

LP, Bojan
hvala kak si zadovoljen .Avto je prava makina si morda kje iz maribora ali okolice ,da bi se dobila na pijači imam par vprašan.
lp vladimir:BigThumbs: