Avtoservis Citroen Ovnak

Začel/a gule, Februar 01, 2012, 09:18:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: StefZ;188449Ajme.... kaj pa res delate vi na tem avtu. a se bo to sploh lahko vse očistilo :Hammer3:

Megani in elektrika že na suhem ne delajo, kaj bo šele sedaj ko je bilo vse pod vodo :funny34d:

Gule: bi lahko naredil kolaž slik v smislu before : after

Niti Citroen ni kaj boljši, oziroma vsi novi avti so podobni...:BigThumbs:

Čojko

Idealen avto za cvetlično korito,...

To se razstavi, spere, očisti, nazaj sestavi, poštima toliko, da normalno vžge in pelje nato pa v prodajo kot ugoden nakup.

Tudi v Sloveniji, v prekmurju smo imeli ne toliko nazaj lepe poplave, pa po EU se tudi dogajajo,... potem pa se to uvozi pa ugodno prodaja pri nas,... Pol pa je Citroen za en drek ipd.

Danes sem na poti KP - Postojna šel mimo treh parkiranih ob avtocesti. Vsi trije so bili VW. En golf 4, ki so ga nalagali na vlečno in dva ta zadnja modela Pasata, enaga nalagali, drugemu pa je pred mano belo pokadilo in se je samo ustavil,...

mickolino27

Cojko to si narobe videl po mojem, Golf ce slucajno kaj crkne se samo popravi, Passat pa da bi blo kaj narobe....tezko verjamem, to je ja nepokvarljivo :)

gule

Citat od: mickolino27;188500Cojko to si narobe videl po mojem, Golf ce slucajno kaj crkne se samo popravi, Passat pa da bi blo kaj narobe....tezko verjamem, to je ja nepokvarljivo :)

Kakovost in ostalo gor, dol...dejstvo pa je, da rabljen golf veliko lažje najde kupca kot, pa c4, ali megane...

Tudi vrednost boljše drži...:BigThumbs:

MSrougeZX

V Prekmurju ne vem kdaj so bile poplave...geografija slo te malo je.e. :)
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: Èojko;188479Idealen avto za cvetlično korito,...

To se razstavi, spere, očisti, nazaj sestavi, poštima toliko, da normalno vžge in pelje nato pa v prodajo kot ugoden nakup.

Tudi v Sloveniji, v prekmurju smo imeli ne toliko nazaj lepe poplave, pa po EU se tudi dogajajo,... potem pa se to uvozi pa ugodno prodaja pri nas,... Pol pa je Citroen za en drek ipd.

Danes sem na poti KP - Postojna šel mimo treh parkiranih ob avtocesti. Vsi trije so bili VW. En golf 4, ki so ga nalagali na vlečno in dva ta zadnja modela Pasata, enaga nalagali, drugemu pa je pred mano belo pokadilo in se je samo ustavil,...

Takih poplav kot je BiH imela in ih še ima ponekod že drugič, Slovenija na srečo še ni imela...pa upam, da nihče nikdar več ne bo imel...:BigThumbs:

Čojko

Citat od: MSrougeZX;188508V Prekmurju ne vem kdaj so bile poplave...geografija slo te malo je.e. :)

Vedno je Preko Mure. Odvisno je samo s katerega konca gledaš,... :Hammer3:

V glavnem, hotel sem ponazorit kaj se vse danes dobi na trgu z (ugodnimi) rabljenimi vozili, kar marsikdaj neupravičeno kvari ime avtomobilskim znamkam. Tudi če boš kupil poplavljeno Toyoto (ne veš da je poplavljena) boš čez leto rekel, da Toyote pa nikoli več v življenju,...

In kar nekaj takih "nesrečnežev" se pojavlja tudi na tem forumu.

Je pa dejstvo, da je kriza povsod udarila zelo močno, v praksi se pa to najbolj pozna pri do sedaj boljših, ali bolj zaneskljivih znamkah. Včasih je veljal Pasat za bistveno boljšega in zanesljivejšega kot C5, temu primerne tudi cene tako novih kot rabljenih,... danes pa so cene ostale podobne, pri kvaliteti pa ni več razlike oz. imam občutek da je C5 bolj zanesljiv in avto z manj problemi kot Passat. Poznam kar nekaj ljudi, ki je v zadnjem času presedlalo iz VW na C5

dvorjan

S tem da C5 mkIII zal niti priblizno ne dosega zanesljivosti predhodnikov. To je se najbolj zalostno ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

Pri vseh je tak...ravno danes bil na obisku pri kolegu mehaniku...kar dve toyoti...ena stara 4, druga 5, avta od zunaj in znotraj lepa, ko pa ga daš na dvigalo pa katastrofa...rjasto do amena vse...tista ko je 4leta stara ima tak gnil prednji most da bo v roku enega leta razpadel...katastrofa vglavnem.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

Sej pravim. Èe kupujete rabljene avte si raje poiščite nakaj do letnika 2008 morda 2009, pa da je bilo ohranjeno, znanega lastnika ipd. kot nekaj novejšega.

gule

Tu pa nisem dolgo pisal. Pa imam nekaj materijala.

gule

Razni pacijenti. Na C5 karavanu, smo tudi popravljali dvižna el.vrata.

gule

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gule

Tako je. Že dva meseca...se mi zdi, da nisem nikdar niti bil odsoten.