Avtoservis Citroen Ovnak

Začel/a gule, Februar 01, 2012, 09:18:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Tale kombinacija, ki je zadnjič bila pred salonom se mi je zdela zanimiva. Ne vem, če je kdo primerjal, a je xsara(pa tudi xantia) po obrisih zelo podobna C5(X7)...lahko bi rekli, da je C5 za Vietnamski trg...:argue1:

gule

Tako situacijo sem danes imel v servisu...:take_picture:

north

A kaj pa že tist bingo 3 dela na servisu so mu šobe v premal zategnil ?
Citroën - Creative Technology

gule

Citat od: north;151637A kaj pa že tist bingo 3 dela na servisu so mu šobe v premal zategnil ?

Ta Berlingo ima že 250.000 km prevoženih...nekaj ga je ABS matral, pa ležaj na sprednjem kolesu...:Hammer3:

north

Wooow pa nabira km ABS mogoče senzor zanič ???

gule

Radialni prstan na zadnjem kolesu...

north

Zanimivo pri našem zaenkrat še nič okrog zavor bodo prednje ploščice za zamenjat se je pa nekaj časa nazaj pojavil problem smrad po izpušnih plinih v kabini nasploh smrdelo zelo tudi zunaj okrog avta razlog zato je vijaki na šobah čis losani sploh na zadnji 4 šobi vijaka čisto odtegnjena privil nazaj mislm da je ok smradu ni več...je blo že govora o tem na forumu...

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ima pa velik napis da ga v nedeljo ni tam: Nissan! Èez celi salon! LOL

gule

Je Gule zeloooo blizu doma, bi lahko poklical, da se vidimo in kakšno povemo ob domači rakijici...

garac

ajga, pa saj sem te spraševal po kaki oštariji...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

gule

Takole pa to izgleda na XP, letnik 2005...

gule

Takole pa to izgleda na Renault Megane sedane, ko ga poplava objame, star par let...:funny34d:

Niti meni ni jasno, kaj mi delamo na tem avtu...verjetno je edino, kar bi se izplačalo najti takšnega razbitega in vse dele notranjosti pobrati z njega...:BigThumbs:

StefZ

Ajme.... kaj pa res delate vi na tem avtu. a se bo to sploh lahko vse očistilo :Hammer3:

Megani in elektrika že na suhem ne delajo, kaj bo šele sedaj ko je bilo vse pod vodo :funny34d:

Gule: bi lahko naredil kolaž slik v smislu before : after