Stransko ogledalo se odpre predaleč

Začel/a lhlastec, Januar 31, 2012, 07:41:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lhlastec

Zdravo fantje! Imam problem, zadnjič sem pri vzratnji vožnji  malo zadel stransko ogledalo tako, da ga je obrnilo malo naprej. Sedaj pa se mi vsakič, ko se ogledala avtomatsko odprejo ,odpre predaleč ( sliši se da na tisti strani motoræek dlje dela) pa todi ko ga potem z roko naravnam v pravo lego, se tam ne zaskoči. Ima kdo kako izkušnjo? Pregledal sem teme pa nisem niæ našel. Poizkusil sem tudi avt. odpiranje izklopit na način kot je nekdo napisal v eni temi in tudi v navodilih tako piše (da pri kontaktu držiš nekaj časa gumb za zlaganje ogledal) pa mi ni uspelo, meni so se ogledala samo odpirala in zapirala. Kako se izklopi?

LP:funny34d:

dvorjan

Verjetno so preskocili zobniki. Ga bos moral razstaviti.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

lhlastec

Še eno vprašanje. Original radio je vlekel zelo slabo, zato sem ga zamenjal z novim. Zdaj pa opažam, da se avto v garaži ne spusti, občasno nekaj popravlja višino, skratka hidravlika se obnaša drugače kot prej? Zakaj?

alesz

Vprašanje če je to povezano......?
Pri enkah so bili problemi z tem nihanjem višine po parkiranju.....vgrajeval se je dodaten rele za odklop računalnika HA
Neoriginalen radio lahko povzroča motnje v can omrežju......napajalna priključka sta zamenjana in jih je potrebno za vgradnjo neoriginalnega spremenit,napajanje po kontaktu pa je najbolje izvest na novo....obstoječ kabel je namreč istočasno tudi can povezava............

Še nekaj tako spotoma,,,,,,,položaj odpiranja ogledal je določen mehansko,elektronika zažene motor,ko se ogledalo odpre do mehanske blokade nastopi preobrenitev ,ki jo elektronika prepozna in izključi pogon,tako da imajo zobniki s tem malo skupnega ,razen če so polomljeni.Èe je ogledalo zamrznjeno ga motor na more premakniti in preobremenjeno zadevo elektronika izključi......