odpiranje zadnjih vrat(prtljažnik) c4 kupe

Začel/a adslmate, Januar 16, 2012, 02:47:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

adslmate

sem lastnik c4 2006 letnik kupe varijanta. In imam problem: ko sem se opravljal od doma sem v prtljažnik dal torbo, nakar sem na cilju hotel prtljažnik odpreti in ta se ne odpre(razmaka je bilo 10min) kaj bi bilo lahko narobe? stikalo spodaj naredi klik se mi zdi da ni nic polomljeno. Bi kdo vedel kaj bi bilo lahko narobe.

ModelJT

Si že probal parkrat zaklenit in odklenit avto? Mogoče se je kje kaj zataknilo pa zato noče.
[SIGPIC][/SIGPIC]

rocky86

Citat od: adslmate;120344sem lastnik c4 2006 letnik kupe varijanta. In imam problem: ko sem se opravljal od doma sem v prtljažnik dal torbo, nakar sem na cilju hotel prtljažnik odpreti in ta se ne odpre(razmaka je bilo 10min) kaj bi bilo lahko narobe? stikalo spodaj naredi klik se mi zdi da ni nic polomljeno. Bi kdo vedel kaj bi bilo lahko narobe.

Odpret ga boš moral z notranje strani, nato pa v pregibu (v rebrasti gumijasti cevi) zamenjat žice. A brisalec in gretje zadnjega stekla pa še delujeta?
Peugeot 5008

ModelJT

Citat od: rocky86;120356Odpret ga boš moral z notranje strani, nato pa v pregibu (v rebrasti gumijasti cevi) zamenjat žice. A brisalec in gretje zadnjega stekla pa še delujeta?

Èe je samo precvikana žica jo zalotaš pa je, ne rabiš menjat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

perom

Živjo,

tole je verjetno tista serijska napaka. Cev s kabli v vratih prtljažnika je tako postavljena, da se kabli lahko pretrgajo.

Ko sem pred parimi tedni kupoval mojo C4-ko coupe mi je na Citro servisu v Mengšu reku, da ti zastonj zamenjajo celotno napeljavo v vratih prtljažnika. Pokliči na svoj servis ali pa kar v Mengeš pa vprašaj. Meni bodo to zrihtali zastonj, čeprav mi še vse dela :)
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

bojch88

Jaz sem klical na citroen servis v Kranj in so mi rekli, da je zamenjava kablov zastonj LE če dobiš pošto na dom, običajno so jo dobili samo 1. lastniki avtomobilov, v nasprotnem primeru naj bi kabli bili okoli 100€. Ima kdo drugačno informacijo?

perom

Živjo, ravno danes so mi v Citroen servisu Avto Detr v Mengšu zastonj zamenjali kable. Rekel je, da jim Citroen plača 250€.
Kateri letnik pa je tvoj? Moj je 05' in je moral preveriti, če imam ta tip kablov, s katerimi so težave. Daj pokliči v Mengeš ali pa k Merlaku, če se ti seveda da tja peljat avto. Tudi pri Merlaku bi meni zamenjali zastonj.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

bojch88

Moj je tudi 05 letnik. Bom poklical v ponedeljek in se pozanimal kako in kaj pa sporočim tukaj rezultat :) Hvala za nasvet, bom upošteval :)

bojch88

Poklical na servis v Mengeš, sem veliko bolj navdušen že nad samim osebjem, saj imajo očitno veliko več izkušenj z avtomobili, katere prodajajo kot pa servis v Kranju. Peljem ga v četrtek, poročam kako se bo izteklo.

bojch88

Evo, kot obljubljeno, sporočam da sem danes opravil servis v Avto Detr v Mengšu, izredno zadovoljen že z samo komunikacijo med stranko in prodajalcem, ne dvomim da me bodo tam še videli. Sicer ni bila zastonj menjava kablov, je pa tudi res da sploh ni bil v tem problem, saj imam kable že tiste prave, ki naj ne bi delali težav, zamenjali so mi kljukico, ki drži vrata zaprta in zdaj dela normalno, zamenjali so mi tudi končnike (ob moji privolitvi)... Zadovoljen sem in priporočam ostalim :) Lp