Pnevmatike za C5

Začel/a marjank, Maj 18, 2007, 07:25:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marjank

Vsi tist, ki vozite c5 ali se kaj razumete v te stvari spračjem --katere pnevmatike furate , sam bi jih rad zamenjal pa me zanima od kje naprej so uredu  :funny34d:

Gox

Sicer ne vozim C5-ke ... ma pri nakupu novih pnevmatik bi gledal po znamkah Bridgestone, Continental in Michelin.

Mislim, da so to dovolj priznani proizvajalci, da jim lahko zaupamo da delajo dobro.  Raje kakšen Evro ve?, pa da bo guma tudi čez dve leti ?e kolikor toliko dobra. Vsekakor pa guma ne naredi vse ... nekaj moremo tudi sami, predvsem pametno vozit.

Izogibal bi se manj znanih gum ... in čeprav gume Daytona izdelujejo po okriljem Bridgestona, raje kupim ta pravo Bridgestonko :-)

LP
Goran

marjank

No to mi je ?e v veliko pomo sedaj mam Pireli P600 pa niso nič kaj prida se mi zdi da je slabo narejena za tako te?o ,kaj pa toyo,kleber, save pa najraje nebi  ??

garac

dobra guma se ponavadi tudi hitro rabi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Hja, tale hitra obraba je zelo relativen pojm. Letne zdržijo dve leti, pa so lahko zelo uredu;

@Marjank povej, kakšno mero rabiš, pa ti bomo ?e lažje svetovali; Si pogledal ?e na gume-direkt?
http://www.gume-direkt.com/start.html
Hja, dougcajt mi je ja...

marjank

michoBX

Jst mam Tele gor - zadovoljen 100%. So bile pa moje pol cenej?e (14 col);
Hja, dougcajt mi je ja...

Xandrej

Ne vem ?e res ne drži reklo, da Hidravličar mora imeti Mišelinke. Sam imam Bridgestone potenza RE50A 215/45 R18 pa imam drugo sezono in potem je to fertik. Okoli 30 000 kilometrov ?e bojo zdržale...

deyo

@ Xandrej

Pa zakaj Mišelin in Hidravličar ?

marjank

Tudi jaz sem tako sližal,morda zaradi same zdradbe gume, nevem pa ,?e to drži ,bom moral probat ,ker pilotke niso nič prida

dvorjan

Mah, ce se mene vprasa, je Bridgestone Turanza ER300 v vseh pogledih superiorna podobno cenjenim Michelinkam. Edina, ki pri francoskem proizvajalcu kaj velja, je Pilot Primacy, pa kak model zimskih gum. Ostalo je pa vse zgolj povprecno in precenjeno.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

marjank

Sem dal gor kar michelin primacy hp se mi zdi , da je bol?e

dvorjan

Citat od: marjank;8256Sem dal gor kar michelin primacy hp se mi zdi , da je bol?e

Skesiral si pa (skupaj z montazo)?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

marjank

320,84 e 2 gumi se mi zdi ugodno

Gox

A to si samo dve gumi zamenjal?