Kakšna garage!

Začel/a vinotoc, December 17, 2011, 08:24:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

http://web.mac.com/kuin1/garageruimzicht/Welkom_.html

Koliko papirjev moraš zbrati, da postaviš takšen hangar! :)
LP vintoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Pri nas pač postaviš šotor halo, če imaš dovolj prostora. Točno ne vem kako gre, ve pa da je enostavno kar se tiče dovoljenj. Ni gradbenega dovoljenja, samo lokacijsko al neki takega. Podn zbetoniraš kot da bi delal dvorišče pa postaviš gor halo. Pa še cenejša je kot pa da bi zidal neko stavbo.

garac

Mi je všeč tak retro hangar, še bolj pa vsebina in rja nakopičena v okolici
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Privabila sta me sam prostor in pa vsebina, znotraj in zunaj.
Podoben hangar, le da je 3x večji, pravi letalski, ima moj daljni F sorodnik sredi svojih njiv. Je štala, senik, lopa za stroje, vse v enem. V vasi ima samo hišo in zelenico. Hodi v službo in ta svoj grunt obdeluje za hobi. Ima samo 50 ha. Ja tako malo za njihove razmere, da še mora hoditi v službo :(
99% ima monokulturo seveda. Vsako leto nekaj drugega.

garac

jest bi tud mel monokulturo v hangerju, samo citroene pa nič drugega
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Citat od: garac;117752jest bi tud mel monokulturo v hangerju, samo citroene pa nič drugega

Gashigarage :emot112:

Gox

Citat od: janez;117729Pri nas pač postaviš šotor halo, če imaš dovolj prostora. Točno ne vem kako gre, ve pa da je enostavno kar se tiče dovoljenj. Ni gradbenega dovoljenja, samo lokacijsko al neki takega. Podn zbetoniraš kot da bi delal dvorišče pa postaviš gor halo. Pa še cenejša je kot pa da bi zidal neko stavbo.

Mislim da po novem ni več tako enostavno .. je imel kolega velike probleme, ko je mislil nekaj takega naredi. (sicer po naročilu)

Je neko društvo dobilo idejo da bi en velik ogormen šotor postavili, tako za zbore, fešte ... do tu je blo še ok, tudi neka dovoljenaja so dobili ... potem pa so se spomnili da bi dobro na tleh to malo zabetonirat, da ne bo blata ... pa je sprojektiral še betonsko plato .... v projekt ...

Potem pa je bil klican na občino, da kaj se pa gre.. a misli tako veliko črno gradnjo postavit :)

Se bom pozanimal, kako gre za postavit eno halo/garažo.

Mike666

Ja kak kaj betoniraš rabiš gradbeno dovoljenje. do 30 kvadratov jo rabiš in mislim da ni za plačat vse kaj pa je prek pa se plača pa seveda kak je o pri nas, da čakaš.
V glavnem če še ti niso odpadli lasje boš dobo v najmilejšem primeru sive ;)

Gox

Ja tako, do 30kv. gre še pod enostaven objekt. Pol več, pa še betonirano, pa je treba že papirje rihtat :)

Zeko124

Kako je pa s plato? (recimo da bi postavil 5x5kv garažo pa da bi bla dvojna)? Rabiš gradbeno? In kak gre to, na parcelo?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Citat od: Zeko124;117852Kako je pa s plato? (recimo da bi postavil 5x5kv garažo pa da bi bla dvojna)? Rabiš gradbeno? In kak gre to, na parcelo?

Ja kolk pa je 5x5? 25kv. Potem ne rabiš, saj je Gox rekel, da do 30kv ne rabiš gradbenega dovoljenja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: ModelJT;117853Ja kolk pa je 5x5? 25kv. Potem ne rabiš, saj je Gox rekel, da do 30kv ne rabiš gradbenega dovoljenja.

DVOJNA, poba DVOJNA. če je plata in pol pokrito je verjetno že objekt?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Citat od: Zeko124;117854DVOJNA, poba DVOJNA. če je plata in pol pokrito je verjetno že objekt?

Poba a veš da to sm pa sregledu poba. haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: ModelJT;117857Poba a veš da to sm pa sregledu poba. haha

ni frke poba ;P. :Hammer3:

www.keramika-genorio.si

Mike666

Ne rabiš dovoljenja moraš pa zadevo kao na občini prijaviti, če bo stalo dalj časa. Gradbeno rabiš le če betoniraš.