DS4 Racing

Začel/a ModelJT, Julij 03, 2011, 12:30:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Nekaj se dogaja v tej smeri.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Kaki slabi šop... Poglej onadva odzadaj vsakemu drugače rori ven stojijo pa tisti črna obroba za 1 cm drugače... Spredaj pa je tak krivo vseskup ko da bi bil že zaleten spodaj na spoilerju...

ModelJT

Citat od: Xandrej;117541Kaki slabi šop... Poglej onadva odzadaj vsakemu drugače rori ven stojijo pa tisti črna obroba za 1 cm drugače... Spredaj pa je tak krivo vseskup ko da bi bil že zaleten spodaj na spoilerju...

Tole ni noben fotošop je kar realnost. Pač testirajo več delov naenkrat, da vidijo kateri bolj izgleda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Ja, ja, ja, THP 240 .... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Polp a samo upam, da nebojo take okrogle auspuhe gor namontirali ker so bljak!

ModelJT

Pričakujemo ga lahko leta 2013. Kot je že dvorjan povedal bo imel turbo motor z 245 konji.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Spet so se pojavile nove slike. Tokrat bolj od blizu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Ja Golf GTI v novejšem izdanju, namreč stara dvojka je imela črne obrobe na blatnikih, črno masko in zwei rohre odzadaj...trojka tudi...samo da so cevi bile ene ob drugi...najbolj pomebno je da bo motor bolj močan, saj 200 km v tej kategoriji že dolgo ni nič posebnega...

drugmirko

ja, mislim, da bo kr tapravi Racing in čist vseeno mi je ktere od tistih dveh auspuhov bodo zbrali...
tisto kar me bolj zanima je to, koliko je resnice na teh "novi 2.0, 245 konjev BMW/PSA motor" govoricah. ker... mislim, da je BMW kakšno leto nazaj v svojo trojko začel dajat en nov bencinar zelo podobnih podatkov. sem takrat po forumih spraševal, če je to plod tistega novega sporazuma o razvoju in proizvodnji malih benciskih motorjev do 2 litra, pa so mi vsepovsod zatrjevali, da to nima nobene veze s francozi. če je držalo, kar so rekli, sem meæken skeptičen v tega "bodočega" 2.0THPja... ne vidim potrebe BMWja, da bi v ponudbi mel dva bencinca enake prostornine in moči...

a ja, pa še nekej... se mi zdi bedasto novo temo odpirat za tole ampak vprašal bi pa vseeno, ker me milo rečeno "žre"!

danes sem slučajno, po dolgem cajtu spet malo štefnal po avto.netu in med enostranskim spiskom testnih DS-štirk zagledal oglas z nalepko "NOVO!", za DS4 Sport Chic THP200... thorium metalik grey, nov, 0 km!!! seveda, krcat... 18" šlape, ksenoni, navigacija, dvobarvno usnje, gretje zicev... ama vse in še malo s spiska dodatne opreme! zraven pripis, OMEJENA KOLIÈINA, Pokličite za ceno!!!

in sem seveda poklical (maribor), ker me je firbcalo zakaj bi bila količina omejena, sej se za ta avto kupci glih ne tepejo (in seveda, v upanju, da je omejena zaradi cene :) ).
no, omejena je bla res cena! in to tako, da mi je kar ORENK zaprlo sapo! zanj so hoteli nevrjetnih 19.900 evrov!!!! ...mislim, redna cena takega DS4 je debelo čez 31 jurjev!!
in seveda ga ni bilo več! ali bolje povedano ni JIH bilo več, ker so jih meli DESET komadov!!! ...mater, mi je skorej slušalka z rok padla! če bi ga še meli, bi ga kar takoj rezerviral! pol bi se najbrž čez nekej cajta usral in začel razmišljat, sej mi dveset jurjev ne leži glih "v predalu" ampak, po treznem razmisleku bi ga najbrž vseeno kupu! ker je bla cena vsaj še tri jurje pod tistim, čemur bi za tak avto rekel "zelo fer"!

vprašanje se pa seveda galsi... A JE KDO OD VAS MEL SREÈO IN KUPU kterega iz te "omejene ponudbe"?!?

dvorjan

No, to pa je res postena cena za lep kos avtomobila. Ceprav kupiti je eno, vzdrzevati pa drugo. Pol pa vidis neumnosti kot so cang-slang gume na takem avtu, pa cena za zavarovanje te verjetno tudi pritisne kam ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

Sem opazil to akcijo....če bi blo to pred 2 mesecema ko sem imel C5 tak dolgo na servisu bi ga zagotovo vzel, c5 bi not pustil dodal par jurčkov in bi se vozil s strojem.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Sossa

Citat od: drugmirko;119146vprašanje se pa seveda galsi... A JE KDO OD VAS MEL SREÈO IN KUPU kterega iz te "omejene ponudbe"?!?

Evo mene! Nov na forumu in prvič bom lastnik Citroena. Solastnik, saj ga imava skupaj z ženo.:) Jutri je prevzem. Točno takega iz te akcije za 19.990€ + doplačal za 60 mesečno garancijo ali 100k prevoženih km. Račun, nekaj pod 21k evrov. Res prekleto poštena cena za tak avto s tako opremo.
Gledala sva ga in občudovala že, mislim da junija, ko je prišel v salone, a je bil takrat predrag (so chic 120 z nekaj dodatne za okoli 24k evrov) in žal sva opustila nakup ter gledala h konkurenci v tem razredu. Èeprav je nima.:) A ker sva izbirčna in potrpežljiva ter se z nakupom le ni toliko mudilo je prišla ta akcija in moram reči, da sva presrečna da bo ta lepotec jutri najin. Pa še 200 vpreženih za atija ima.
Vozil sem točno takega testnega in moram reči, da je vožnja čisti užitek. Udobje, mašinca ter videz sta točno to kar sem iskal.
Stroški ki pridejo zraven res niso zanemarljivi a s 50% bonitete se da preživet. Cca. 1000€ osnovno ter kasko. Gume so bile pa kar težka izbira. Na takle avto vsak klump le ne gre ampak mislim, da sem se glede na teste, ki so mi bili osnova ter mnenja uporabnikov, ki so me prepričala, odločil pravilno. Kumho KW27 225/45 R18 XL. Na srečo je že za prodajalce konec sezone in se že spuščajo cene. Iz cca. 180€ je sedaj cena 130€ za kos. Kakor sem rekel, niso najboljše ampak tudi ne najslabše. Zlata sredina. Po testih zimskih gum v rangu Pirelli, Nokian.... Poudarjam zimskih, ker Pirelli letne so za mene vrhunske gume. Kako se bodo pa obnesle dejansko na avtu bomo pa še videli. Èe to ni to, gredo drugo sezono dol in gor kaj za 250€ po kosu.:)

No takole. Nekaj malega z moje strani, predvsem hvale in visoke glave, da bom lastnik takega vozila. Bo pa sigurno še kaj več.

garac

Rjav? Tvoji prvi citroen? Ali si že imel prej C4 pic in C5?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Sossa

Sive barve. Èeprav sem cepljen na črno, moram priznati, da mu le ta ne paše in mi je lepši sive barve saj bolj poudari nekatere dele in linije vozila. Drugače pa prvi Citroen. Do sedaj so bili večinoma Renault-i (trije clioti, laguna), Audi A3 in prvi avto bavarc. Z renaulti sem bil izredno zadovoljen z izjemo lagune, nemca sta pa razočarala na celi črti. Problemov takih in drugačnih ni bilo konca. Vsi avtomobili so bili kupljeni novi razen BMW-ja, ki pa je bil tako in tako prvi.