Kaj je to?

Začel/a seba, December 12, 2011, 08:14:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

seba

Oziroma čemu služi? (citroen picassa)
Na koncu sta 2 luknji, kot da manjka vijak oziroma ni privito skupaj.  Sem pa komaj danes to  opazil, prej se nikoli nisem za to zavzel

lugr78

mislim da si ti je odvil vijak ki je to držal skupaj in nekam privito.Poglej malo kam bi to lahko bilo privito preden se ti je odvil vijak.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

Xandrej

A je bil vsekan? Ker to po moje paše čisto na drugo stran se pravi na 90° okoli... Poglej malo to je nekje pritrjeno...

seba

Avto ni bil razbit. Priznam pa,da ga imam 3 leto in sem komaj danes to opazil, nikoli se nisem zavzel - opazil to stvar. Niti mehanik očitno tega ni opazi al pa mu je "pobegnilo" očem. Hmmmmm...
A lahko kdo slika kako je original to narejeno (pikasa 1,8 2001 l) oziroma obrnjeno in kam  pritrjeno.
Bom še sam malo pogledal, vendar me prej tema prehiti, pridem pozno iz službe....

gregor

To je na cevi od klime? Očitno nek nosilec ki drži cev. Bi bilo pametno zrihtat, da od vibracij cev ne odleti.
Zdaj kam je bil pa prišraufan, boš pa moral sam ugotovit :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

zlikovski

Meni ne zgleda kot nosilec cevi, ampak neka opora stabilizatorju na premi. To čimprej saniraj!

alesz

Prema...?..spredaj pri hladilniku...? Ta nosilec je pritrjen tam nekje pri zaganjaču.......visi ti pa dol od takrat ko so ti nekaj počeli tam okrog..............

zlikovski

Ah možno sem zdaj malo bolj pogledo, zgleda je to cev od klime.

seba

Citat od: alesz;117388Prema...?..spredaj pri hladilniku...? Ta nosilec je pritrjen tam nekje pri zaganjaču.......visi ti pa dol od takrat ko so ti nekaj počeli tam okrog..............

Nič kaj takega se ni dogajalo - popravljalo v preteklosti v bližini te cevi.........

Nazadnje kaj se je delalo, je bila menjava sklopke....

Sem pa danes malo bolj podrobno pogledal, a nimam pojma kam bi bilo to pritrjeno niti nikjer nič ne najdem v bližini kam bi pritrdil ta nosilec.....

A je možno, da je to cev od servo pumpe ???

vsx

Nosilec cevi servo volana.
Fiksira se v narisano smer.

LP

seba

Citat od: vsx;117416Nosilec cevi servo volana.
Fiksira se v narisano smer.

LP

se mi je kar zdelo da je od servo volana in sem si mislil da gre v tisti v tisti smeri..., sumim pa da ko mi je mehanik pred dnevi sklopko menjaval, sem mu omenil da sem pod mašino opazil tu in tam občasno mali oljni flek. Ko sma se pogovarjala mi je dejal da je blo od servo volana flek ,očitno ko je pregledoval pozabil na ta nosilec, oziroma ga privit nazaj.
Jutri ga pokličem.

Hvala za pomoč

skorc

Seba:
Lep pozdrav,
zanima me koliko te je prišla menjava sklopke??
Hvala

lp

Primož

seba

Citat od: skorc;118001Seba:
Lep pozdrav,
zanima me koliko te je prišla menjava sklopke??
Hvala

lp

Primož

Sklopka + delo 265 eurov(privat mehanik), (zraven še delo za neke druge malenkosti.) Je pa sklopka od firme Luk. Na ta stari je "raztrgalo" potisni ležaj, pa smo cel komplet zamenjali.
LP

seba

No končno smo danes uspeli fiksirat nosilec na svoje mesto.