C5 tekočina vetrobranskega stekla

Začel/a yamaha20252025, November 28, 2011, 03:51:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

yamaha20252025

Morda kdo ve ali se da nastavljati šobe, s katerih tekočina brizga na vatrobransko steklo. Namreč meni ena šoba brizga malo prenizko, kar me moti, saj s tem ne morem lepo obrisati vetreobrana, ker ni enakomernega raznosa tekočine. Včasih se je to dalo nastavljati, sedaj t nisem opazil.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

garac

Včasih smo to naredili z iglo, danes pa? Morda je postopek še vedno enak
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

carot

Citat od: yamaha20252025;116198Morda kdo ve ali se da nastavljati šobe, s katerih tekočina brizga na vatrobransko steklo. Namreč meni ena šoba brizga malo prenizko, kar me moti, saj s tem ne morem lepo obrisati vetreobrana, ker ni enakomernega raznosa tekočine. Včasih se je to dalo nastavljati, sedaj t nisem opazil.

Pri C5 - vsaj pri mojem se ne da nastavljati, ker so šobe fiksne; to pomeni, da je kar je. Tudi pri meni na AC brizga tekočina prenizko.

LP

Xandrej

Eto spet pogruntavščina. Nedajo se nastavljat. Mogoče težavo rešijo novi špriceri. To menda skoraj nič ne stane...

yamaha20252025

Xandrej....misliš, da bi zamejal tisto plastiko na pokrovu motorja?
Sam sem prav na to pomislil, zagotovo je vse skupaj en drobiž...
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

carot

Citat od: yamaha20252025;116228Xandrej....misliš, da bi zamejal tisto plastiko na pokrovu motorja?
Sam sem prav na to pomislil, zagotovo je vse skupaj en drobiž...

Samo nisme prepričan, če se dajo takšne "nastavljive" dobiti za C5. Èe se dajo, javi, tudi sam bi jih z veseljem imel......

dvorjan

Meni je pa vsec, da spricajo te sobe nizje po sipi, itak potem brisalci tekocino razporedijo cez celo sipo - sicer pozimi ostane tistih par cm nad brisalci slabse obrisanih.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Ja meni tudi špricajo svetovno tak, da mogoče jih je kdo že mislil kaj nastavljat pa to šprica povprek pa po dolgem...

BT-C5

predvsem po peškah-poleti in potem so vse mokre..:)

yamaha20252025

:BigThumbs:
Citat od: BT-C5;116344predvsem po peškah-poleti in potem so vse mokre..:)
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

yamaha20252025

so zamenjali šobo z novo in to na garancijo :BigThumbs:
Sedaj super raprši tekočino po celi površini stekla :emot112:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

MSrougeZX

Me prav zanima koliko je cena te šobe...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

BT-C5

cena je 10€,tako za info imam avto v garanciji in so mi prijazno sporočili,da tu NE morem uveljavljati le te,KER je možno,da je samo zamašena in to ni garancija!!
Ma ko jih jeb. :emot70:plačal bom šobe in sam zamenjal,me pa jezi,ker pridejo 10€ in 15min dela!!

Vozim že 20let pa še na nobenem avtu ni crknila-pardon"se zamašila" šoba!!

yamaha2025

Meni so jih zamenjali pod garancijo, ne vem, zakaj komplicirajo???

BT-C5

meni NE,ker je lahko zamašena??
Plačal za obe 27€ in min.montažo,tako da ni panike!

Lp.