XM-six pack

Začel/a dominique, November 19, 2011, 06:50:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dominique

...

deuche

Vse je lepo in prav samo za moje pojme mu do končanja projekta manjkajo še original lite feltne. Te vsaj za moj okus ne pašejo.

gigo

Èudovit šestak. Èe bi še feltne ble gor org bi se prou raznežu ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

Takih BBS se spomnim na Binetovem V6 prve serije, le, da bile cele v srebrni barvi, sploh mi ne delujejo slabo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

psihopat100posto

Èestitke dominique, dobro si ga zrihtal, se pridem slinit kmalu naokrog!hehe
lp

P.S.
tote felne so čist fajn pa še 16col, zdaj jih že tretji XM V6 uporablja.

gap

Zeko124

Feltne zgledajo fenomenalno, prav tako kot avto!! Fajn vozi ;)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

aXe-XM fan

Sline se mi cedijo, ko tole gledam :)
LP

MSrougeZX

Svetovno zgleda, tudi felne mu prav lepo pašejo...in verjamem da je porihtan u nulo...glede na to kar si naredil iz CX-a...če si ti to isti.

Èe bi bil moj, bi namesto oranžnega žmigavca ob strani dal belega, mislim da paše od xsare/zx-a, pa tudi pežo 106/306.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

@Ruž to ti je oriðinal!

dominique

...

mirchi

Sem mislil.da si ga z distančniki razširil,model glih ni biser,ampak efekt zaradi et-ja je pa carski.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

GSclub

letnik 1998 (ali 97)  in kasnejši imajo stranske žmigavce bele... drugače pa lepotec :)

branko1

slin,slin...............
a se bo prodajal?

Xandrej

lep! Jaz bi mogoče dal oriðinale felne gor pa zmaga. Pa kaj vem... Ne dober je ! Lep! Oboje bi bilo lepo! Taki avto jaz nebi dal pod 5000€ seveda potem bo za taki biser z realnimi kilometri vsem predrago kot ponavadi!