Mnenje o AX 1.4i

Začel/a AX&Golf vr6, November 15, 2011, 06:43:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

kabli, svečke,cinšpula...jaz bi prvo to pregledal.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Zeko124

Se strinjam, glede na simptome cinkšpula.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

AX&Golf vr6

Od svih mlijeènih proizvoda, ja najviše volim sisu:emot83:

AX&Golf vr6

Prišel sem do spoznanja da moram zamenjati akumulator:Hammer3: zdaj pa me zanima kakšno moč priporočate glede na to da ima avto kar solidno akustiko sem se pa odločil da bo BOSCHev akumulator.
Po mojem bi moral ta zadostovati http://www.akumulator.si/index.aspx?source=katalog&grupa=A1%2018&id=A1%2018%2072
komentarji so zaželeni.:BigThumbs:
lp.

zlikovski

akumulator tudi nekaj doprinese temu, ampak bolj pomemben je alternator, kateri polni in skrbi za elektriko, bi si mogel not zmontirat malo močnejšega zaradi padca napetosti, ko ti basi ruknejo.

Dragan3

lejjj ce nimaš neke zveriii od vofferja (se pravii od 1500W naprej) ne nucas nekii orng ker too folgaa--- če mašš pa kaj močnejšga--- pol pa boo treba res kak altenator še pogledat al pa furat se en akomulator u gepeku :P  drgac pa moje mnenje jee .... da voffer smm razštela auto..... jst sm meu infinitya.... 2000W 950W RMSA---- lejjj pou letaa.... rezervno guumo odšrafafu skoz.... armaturka se mi zajj cela miga....itd itd.... razmisli u mejah normale pa dajj tm okolll 300W RMSA not.... se ne bo tkk skodl :D

AX&Golf vr6

kupil bom en srednji akumulator ker sem ga tega ki ga mam zdaj not mel že v enem drugem avtu in je že tisti težko vžgal tak da se mi zdi da bi blo kar prav da AX dobi svežo baterijo:Red-Wink:
lp.

AX&Golf vr6

Živjo klapa nekaj me zanima in sicer če je vijak na nosilcu ploščic pri AXu standart da ima 5 robo glavo mi je to nekam čudno:emot86:
lp.

Pyr0Beast

Francoz :)

Poglej mojo temo o 1.4D :))

Itak ga ne rabiš šravfat da gre narazen
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...