Mnenje o AX 1.4i

Začel/a AX&Golf vr6, November 15, 2011, 06:43:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Citat od: AX&Golf vr6;115696mene pa še nekaj zanima kakšna pride tipka za klimo za AXa?
lp.

Tukaj na sliki je malo slabo videt ...

ModelJT

Pa saj AX je pa bil že zelo tehnično dovršen za svoja leta. Sem se že čudil besedi klima v AXu, potem sem pa prebral, da ima gretje sedežev.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ax_rider

Citat od: ModelJT;115717Pa saj AX je pa bil že zelo tehnično dovršen za svoja leta. Sem se že čudil besedi klima v AXu, potem sem pa prebral, da ima gretje sedežev.

Itak, velestroj :BigThumbs:

Te dni ko je zjutraj krepko pod ničlo, bi gretje sedežev še kako prav prišlo :emot82:

AX&Golf vr6

kako pa bi dobil tapeto dol? ali so kakšni postopki ali samo potegnem dol?
lp.
Od svih mlijeènih proizvoda, ja najviše volim sisu:emot83:

Gox

AX&Golf vr6

Mike666

Pri zvočniku je en ali 2 šraufa ostalo je nabito z takimi plastičnimi tipli, začneš pa odspodaj in ko odšraufaš jo previdnosnemaš dol na koncu pa zgoraj oddigneš in voila je že fertik.

ax_rider

Gox

Ja najprej s šraufencigerjem počasi odstraniš okvirček okoli kljuke za odpiranje. Je samo nataknjen.

Potem imaš dva torx vijaka v ročaju za zapiranje vrat. (snameš pokrovček in vidiš vijaka) In še dva vijaka tam kjer je zvočnik.

Potem odspodaj stakneš oblogo in jo počasi odpreš. So samo zatiči, ki jo držijo skupaj.

Èe imaš tisto oblogo, ki sega zgoraj do stekla, jo moreš na koncu malo privzdignit, da ne polomiš kljukice za zaklepanje.

AX&Golf vr6

bo že šlo nekako saj ne more biti nevemkakšna umetnost :)

AX&Golf vr6

Živjo odkar imam AXa ni zaenkrat bilo še nobenih problemov z nijim do zdaj.
Zanima me kolk pridejo krtačke za AXa 1.4 ker mi zelo dolgo vergla preden vžge in sumim da so krtačke.
lp. matej

garac

če štarter vrti, potem najbrž niso krtačke? Si mislil svečke al kaj?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

isarajli

kere krtačke pa maš v mislih, če avto vergla pol verjetno štarter ni kriv ,da ne vžge takoj...?
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

isarajli

a ko vžge ,pa normalno lavfa ?
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

AX&Golf vr6

Pozimi je verglal in potem potrokiral kakor da ima 2 bata zdaj ko pa se je otoplilo pa samo vergla približno 3-4s ko pa vžge pa normalno lavfa, ko pa je segret pa rabi cca 2s da vžge. Kaj bi bilo potem to?
lp.matej