Slovenski avto leta 2012

Začel/a Gox, November 07, 2011, 12:15:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Dvomim,da je ta kuhinja kaj drugačna kot pri drugih izborih...to verjetno pomeni,da citroen ni nikoli dovolj investiral......

Jogador

Citat od: ModelJT;119911Jogador samo noben od teh dveh pa ni v izboru za Slovenski avto leta letos. Tako da to ni bilo glih OT. ;)

Je blo OT za evropski, torej skoraj OT=)
Valda ne bomo dal tazga francoskega krša nasproti übervagnu, bo preveč očitno izgubil:Hammer3:

@dexterboy:
Èimprej pozdravi družinico:BigThumbs:
Drugač ma pa E-blok travmatologije (stara travma) free wi-fi, mogoče je pa tudi kje drugje:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

V Nemčiji je DS5 trenutno z največ glasovi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: ModelJT;119992V Nemčiji je DS5 trenutno z največ glasovi.

To pa je nevjerovatno:Hammer3:

To so ziher nekej zaj...l pri štetju glasov...
Al so jim pa hack-al bazo podatkov...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Gox

Ob 20h na TV Slo1 ... pa da vidimo kaj izberejo novinarji :)

vinotoc

Že v uvodni špici se ve! Odpiranje haube na daljavo :))))
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

ModelJT

Pa smo jih dobili.

1. Ford Focus
2. Hyundai i40
3. Audi A6
4. Citroen C4/DS4
5. Toyota Yaris

Mogoče bomo imeli pa več sreče prihodnje leto z DS5.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lenko

Citroen je četrti. Sem mislil da pri Večeru celo Citroen prehitel Audi pa je za točko zgrešil. Vsaj Audi ni.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Èestitke Fokusu ... sem pa vseeno mislu da bo na koncu C4-ka prehitela Audija, samo potem pa ni šlo :)

isarajli

Se bo moral Citroen bolj potrudit ,da bo forum z okvarami manjkrat obiskan, pa jim bo mogoče uspelo zleksti do 3. mesta.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

dvorjan

Citat od: isarajli;120281Se bo moral Citroen bolj potrudit ,da bo forum z okvarami manjkrat obiskan, pa jim bo mogoče uspelo zleksti do 3. mesta.

To bo bolj tezko. Lastniki citroenov najprej tu vprasajo v primeru tezav, lastnik audija pa ga pelje na servis in se dodatno placa za hitro popravilo, da le sosedje ne bi videli, da je bil avto na servisu. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

vinotoc

Citat od: vinotoc;120261Že v uvodni špici se ve! Odpiranje haube na daljavo :))))

Tudi to rajžo vemo bralci kaj je dobro!
Èe bi bil referendum, potem se ve, kdo bi zmagal. Novinarji so ... (vstavi sovražni govor)!
Lep večer vam vsem!
Vintoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

Ma, sem kar zadovoljen z izborom, mi smo spravili C4 v finale, če niso speljali zadeve do konca ni naš problem.
Naslednje leto pa res glasujem za konkurenco, prisežem... samo, če bo DS5 v izboru pa...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/