Slovenski avto leta 2012

Začel/a Gox, November 07, 2011, 12:15:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Glede na anketo na 24ur C4ki kar dobro kaže, prehitela je celo Audija A6. Kaj bojo odločili novinarji e pa seveda popolnoma druga zgodba.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Pa saj je bolje, da ne zmaga Citroen, sicer mu bo cena takoj poskocila za jurja zaradi naslova. =) Vsaj z vidika potencialnih kupcev ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

No, ja tole državno prvenstvo je itak mimo, držim pesti, da po XM končno en citroen spet postane evropski avto leta in DS5 se mi zdi kar primeren kandidat, čeprav ni neka revolucija
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Res je, DS5 bi si zasluzil naslov evropski avto leta. Prav posteno izstopa med jeklenimi novotarijami, ki so jih na kolesa postavili proizvajalci avtomobilov ... Zunanjost je vec kot ok, notranjost pa cista zmaga. =)

Xandrej

Audi je najbolj inovativen. Prvič ima spektakularno obliko, svetovno notranjost, da je 3.0 TDI taboljši motor pa da je avto za 70 000€ dosegljiv povprečni slovenski družini pol pa jaz menda nekaj narobe delam.... :Hammer3::Hammer3::breaking_pc:

Lovro

Citat od: Xandrej;119882pa jaz menda nekaj narobe delam

Ti, ti, nesposobnež ti, še enega bogega audija A6 si ne moreš privoščit... pa to že študentje s štipendijo kupijo...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jogador

Citat od: Lovro;119889Ti, ti, nesposobnež ti, še enega bogega audija A6 si ne moreš privoščit... pa to že študentje s štipendijo kupijo...

Itak, jaz dajem na stran (no sem dajal), še kašno leto ali dve pa bo zadosti velik kupček!:BigThumbs:

Za sprednjo značko, ostalo bomo že nekak!:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

alesz

Pa saj enega pasatka vzameš,saj so ga lepo porihtal..............:take_picture:

Lovro

Ma passat je za srednješolce s tamalo štipendijo. Audija pa lahko kupi že povprečen študent.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Kar dajte si duska, internet prenese vse. =)

Zeko124

Jap, še Amija prodam, pa nabavim Touarega V12, varen, hiter, zanesljiv, varčen, poceni... =))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jogador

Citat od: alesz;119900Pa saj enega pasatka vzameš,saj so ga lepo porihtal..............:take_picture:

Haha še prejšnjega sem parkrat vozil, ko da bi se vsedu v pogrebni avto sem meu filing:argue1:
Tale pa zgleda ko opel vektra notr, če mene vprašate (sej me noben ni, sej vem, bom tiho zdej:Hammer3:)

OT: DS5 od daleč izstopa v konkurenci (vizualno):BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Jogador samo noben od teh dveh pa ni v izboru za Slovenski avto leta letos. Tako da to ni bilo glih OT. ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Ko ti mečejo avte višjega in nižjega cenovnega razreda skup adijo pamet, pa taki stručkoti in to celo plačani zato ti je vse jasno!

dexterboy

Ha ha ha, tole pa so komentarji, sem se zdele pošteno nasmejal, da se malo pozdravim od treh bolnih članov familije. Škoda, ker nimajo v zdravstvenih domovih WI-FI, mi ne bi bilo muka čakati na napotnice in recepte, danes že petič v tednu dni... :-)))
Drugače je pa že bilo povedano na tem forumu; koza in Citro pred bajto sta prva dva znaka revščine pri hiši...

Audi... ja itak, take A3 z litimi felgami majo študentje, ko se pripeljejo v LJ na študij. Pasatne karavane majo že familije, kjer mama dela ko čistatica, to vidim pri nas v službi... golfe pa naum omenju sploh, ejga. Èe ga furajo Stroj..., pol je vse povedano.
Sej jest bi kupu enga karavan audija, sam bi pol drugi mislili, da sem ostal brez službe, tako raje ostajam pri dveh citrončkih:funny34d:
aja, btw; zakaj pa nihče ne prosi ÈakiNorisa, da pokliče žirijo in jim 'prišepne', da Citroen že dolgo ni bil izvoljen za avto leta?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...