Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Citat od: Interceptor;7240Napro?am vse, ki pri brskanju po forumu naletijo na kakršnokoli napako pri uporabi (tudi najmanj?o) da mi to takoj sporočijo.
Lahko kar tukaj ali pa na PM.

Mislim, da kontrola hitrej?e napisanega odgovora ne deluje. Na to me pa napeljuje trenutna situacija v temi Nadaljuj zgodbo, ker se križajo posti !!!

Interceptor

Fantje in dekleta jebiga, kje pa nej probam to preizkust???

Interceptor

Forum nadgrajen na verzijo 3.6.7

?e vedno velja; morebitne napake, ki (?e) jih odkrijete sporočite tukaj.

deyo

Citat od: deyo;7382Mislim, da kontrola hitrej?e napisanega odgovora ne deluje. Na to me pa napeljuje trenutna situacija v temi Nadaljuj zgodbo, ker se križajo posti !!!

Se po današnji nadgradnji spet sedaj dogaja enako !

Interceptor

Ja hvala, bom preveru.
to se dogaja zato ker moram prepisat datoteke na serverju in s tem tudi kode v njih.

Interceptor

Zrihtano, javite ?e deluje. (te?ko sam sprobam).

deyo

@Interceptor

Onemogočeno je dodajanje priponk (vsaj meni) :ahh1: - si mi vzel pravice:argue1:

napiše sledeče :

Citroenar Sporočilo
deyo,za dostop to te strani nimaš potrebnih dovoljenj. močni vzroki so: 1.Tvoj uporabnički račun nima zadostnih pravic za dostop do te strani. želiš morda popraviti sporočilo drugega uporabnika? Dostopati do administratorskih funkcij ali ostalih privilegiranih sistemov? 2. ?e posku?a? objaviti novo sporočilo, je mogoče administrator onemogočil tvoj uporabnički račun ali pa je le-ta ?e v postopku aktivacije. .

Odjava Prva Stran

Interceptor

deyo

V bilo kateri temi v kateri oddam odgovor potem ko kliknem na urejanje priponk napiše tisto.

Interceptor

Interceptor

Sem probal z navadnega računa in odpre okno za priponke normalno, jih lahko tudi naložim.
Preveri in mi javi.

deyo

Ne gre ! Sem dobil hadei-jev sindrom :breaking_pc:
Nimam pojma zakaj ne gre. Sistema nisem tikal ni

deyo

garac

zdaj pa tudi meni ne delajo priponke porkafiks
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

@ garac

Naj ti povem, da se Interceptor martra z mano ?e štiri ure. Meni trenutno tudi ne dela.
Je "ma?ek" - bo ?e kaj pogruntal.