Cimos CX-Citroen Ovnak

Začel/a gule, Oktober 24, 2011, 11:55:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: Èojko;176634Sem gledal ja. Narejeno odlično!
Cena 100e tudi ni malo.
Kako pa prišraufaš volan če je cel zavit?
Ni pa to niti približno tako ekskluzivno kot recimo tvoj pallas original volan.
Jaz bi raje iskal novega/dobrega rabljenega.
Pa tudi filing v roki teh tanjših obročev da en poseben pridih tistega časa. Imel na Gs oblečenega, sedaj pa dobrega original in mi je čisto drugi filing - boljši.

Tale volan se šraufa od spodaj pri pedalah. Ne vem kaj bi rekel, za ta filing, jaz še vedno rajši imam usnje kot umetni materijal pod rokami. Mislim, da je lepši občutek, ko se vsedeš v novi C4 z paketom opreme exclusive, ki ima usnje, kot pa furio z navadnim volanom...no jaz imam takšen občutek...:funny34d:

gule

Citat od: Lovro;176612Dobra je ta druga slika... kot da bi bilo slikano tam, sredi 80-ih :BigThumbs:

Plastenka kvari zadevo...takrat so bile steklenice...:BigThumbs:

Čojko

Gre se tudi za debelino obroča-tanek plastičen volan spada k avtom tega časa.
Saj pravim. če bi že bi samo obroč in zrihtan prehod. Sredinsko razdvojeno prečko, ki ima gor še pallas napis pa nikakor ne.

gule

Se nadaljuje. Prišla akumulatorska in zadnje krogle. Èakam še na sprednje...:BigThumbs::BigThumbs:

Vse novo in original...:Hammer3:

rsm23

Hm, kako to pa da si iz IFHS zdaj prešaltal kar na original?
Ker kot sem nedavno nazaj gledalo niso ravno poceni - kolesne so mislim da bile po 120 EUR/komad.

gule

Citat od: rsm23;177237Hm, kako to pa da si iz IFHS zdaj prešaltal kar na original?
Ker kot sem nedavno nazaj gledalo niso ravno poceni - kolesne so mislim da bile po 120 EUR/komad.

Zato, ker niso za mene...:Hammer3: Tisto je bilo v moji temi, tole je drugi Cx...:emot112:

Jaz bi vsekakor kupil IFHS(kar tudi sem) in še bom...:BigThumbs:

gule

No pa je še hladilnik prišel od mojstra. Narejena je kombinacija hladilnik kupljen od golfa 3(35 eur)in predelan v Cx-ovega(35 eur). Totale 70 eur...
No zdaj smo mirni vsaj 5 let...

Ne damo onim Eu dušmanima 300 eur...figa!:argue1:

Čojko

Kaj zdaj so originalne v sivi barvi?
Jaz tudi ne vidim smisla v originalu. še noben mi ni znal povedat v čemu naj bi bile boljše.

gule

In še malo podrobnosti iz Cx-a te dni...danes so platišča šla dol...peskanje in barvanje...

gule

Citat od: Èojko;177246Kaj zdaj so originalne v sivi barvi?
Jaz tudi ne vidim smisla v originalu. še noben mi ni znal povedat v čemu naj bi bile boljše.

Ja to je original za Cx-a in je v sivi barvi. Verjetno zelenih več ni...škoda so imele nek šarm, te sive so kot miševi...:Hammer3:

gule

Platišča prišla z barvanja. Bila celo v komori. Takšno zadovoljstvo stane, nekaj čez 100 eur/4 kos...:Hammer3:

Kot stari pregovor pravi: "Sijaju se ko pasje mudo!" :emot112:

MSrougeZX

Kar visoka cena za vaš standard...sem mislil da se to da v bosni za jeftinije srediti. Meni je rekel en dober lokalni ličar ceno 80-100€ za 17col alu platišča, katere je bilo treba tudi malo pokitat. Zgledajo pa 1A. A je to znesek z računom ali brez?

Šele kasneje sem opazil da se to ne gre za tvojega cx-a.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: MSrougeZX;178893Kar visoka cena za vaš standard...sem mislil da se to da v bosni za jeftinije srediti. Meni je rekel en dober lokalni ličar ceno 80-100€ za 17col alu platišča, katere je bilo treba tudi malo pokitat. Zgledajo pa 1A. A je to znesek z računom ali brez?

Šele kasneje sem opazil da se to ne gre za tvojega cx-a.

Dobiš račun, brez njega, pa ni nič kaj ceneje.:Hammer3:

Oziroma nič ne delamo brez računa, ni to Eu, da se lahko kaj odvija pod pultom...:bombs:

Čojko

Meni je za prašno barvanje 4 speskanih platišč hotel 60 eur, pa še peskanje 10 po komadu oz. ravno tako 100 e.
Pa sem jih dal klasično pobarvat, ker mi tam lahko zmešajo originalno barvo, kar pri prašnem ni bilo mogoče.

gule

Šminka se vedno plača...kaj čemo...

Takole izgleda na avtu, pa niskoprofilne gume gor...:Hammer3: