Cimos CX-Citroen Ovnak

Začel/a gule, Oktober 24, 2011, 11:55:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Saj vem Janez, a se je zaradi tega, ker je preoblečeno vrglo na zunanjo stran, kot sobna vrata, če kuriš na eni strani na drugi pa -25st c...

janez

gule

Zanimivo...samo vratne obloge tudi tu niso neki biser...sem pa videl dosti drugih zadev...super stran. A je to tisti muzej v Franciji, ko ga je Roman obiskal?

Citroenovc

Pa daj ne no ... Tele letvice so pa ornk mimo.

Kaj je pravzaprav narobe z oblogami? Jih je skrivilo, ko se je tkanina nanje nalepila ali kaj?
OK

LP
Primož

gule

Skrivljene so bile že pred tkanino od vode in sonca, tkanina, pa je stvar dodatno poslabšala...

garac

a se ta letev ne more namontiran z zadnje strani? Mogoče bi jo namontirali vsaj, preden so tkanino...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Gaši ne vem...letev zdaj zadevo tiši na vrata, če bo na drugi strani ne pomaga...

Zeko124

a jo tolk ven špona? dvolepilna Tesa velkrat pomaga... al pa se vštuka samo platformo za tapeto, da bo spet ravna? Tudi pri A seriji se zvijejo vratne...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jogador

Sem se zdaj spomnil, kako napreduje tale CX?
Je že končan?

Ali ste ga dali na hladno, dokler se dela CX de gule?
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

Na hladnem, v garaži...še mehanika in notranjost, kleparije je konec...

gule

Evo ga novi...cena sitnica cca. 60 eur...:BigThumbs:

Verjetno bom za svojega tudi naročil...:gimme_money:

Jogador

Porko dijo, za mojo bjondo je najcenejši ponaredek 130!:gimme_money:
Dobro zgleda, tale rdeča barva je top:take_picture:
"Watch this..."

gule

Citat od: Jogador;165031Porko dijo, za mojo bjondo je najcenejši ponaredek 130!:gimme_money:
Dobro zgleda, tale rdeča barva je top:take_picture:

Ja barva...meni je lepša bila original...tista bakrena, ampak nisem jaz to odločal. Kakovost tega lonca je ok...Walker je prva vgradnja na mnogih novih vozilih...pa še konec cevi je kromiran...leto izdelave 2003...:BigThumbs:

Jogador

Citat od: gule;165038Ja barva...meni je lepša bila original...tista bakrena, ampak nisem jaz to odločal. Kakovost tega lonca je ok...Walker je prva vgradnja na mnogih novih vozilih...pa še konec cevi je kromiran...leto izdelave 2003...:BigThumbs:

No saj jaz sem itak pristaš original bakrene na cx-u, in ostalih metalik odtenkov ampak bistveno je, da se reši en cx:BigThumbs:
"Watch this..."

gule