Cimos GS 1978-Citroen Ovnak

Začel/a gule, Oktober 02, 2011, 10:36:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Blatnikov novih nimamo...še posebej bogi je levi, a smo naredili improvizacijo in se odločili, da ga popravimo...v preteklosti je imel razna fuš popravila, kar se vidi po kitu, ki se je nahajal tu zaliman...nekaj kg se mi zdi...ker roba več ni smo novega naredili iz pločevinastih trakov, ki skupaj držijo pakete na transportnih paletah...:Hammer3:

gule

gule

Xandrej

Svaka čast. Lepo delata majstra. Pa saj nekak takole je skoraj sanjsko. Vsak dan 100% spremljaš zadevo, delajo ti pred očmi vsak dan pa še drugi delajo to je to. Seveda če ti to dopuščajo finance. Ampak danes je čas denar to je to...

Nevem nisem zasledil v kako barvo ga bote ruknili v isto ali kako drugo?:BigThumbs:

garac

saj vidiš, da so določeni deli in notranjost že odeti nazaj v original rumeno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja no jaz sem pač mislil, da bo še to vseskup prešpricano. OK... Fajn.

gule

No to so slike od danes...zadnje brušenje in čišenje pred barvanjem...:AngelPray:

gule

Avto je danes pobarvan...prve fotografije še iz komore...:take_picture:

gule

ModelJT

:BigThumbs: Je veliko lepši, ko je pobarvan.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Vrhunsko, kako je lepo videti ko se lep avto obnavlja!

JureA

Gule, moj GSX bo tudi prebarvan v tako rumeno barvo.
Mi, prosim, poveš kodo barve?

gule

Citat od: JureA;121441Gule, moj GSX bo tudi prebarvan v tako rumeno barvo.
Mi, prosim, poveš kodo barve?

Ni problema...jutri vprašam molerja in ti javim...:BigThumbs:

Zeko124

Uau, še črte pa barvanje felten, pa bo krekrasen! Èestitke vsem ki ste ste oz. še delate na projektu!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Na dnevni svetlobi in pobarvan, tako je izgledal včeraj ta naš starček reparirani...:bombs: