Cimos GS 1978-Citroen Ovnak

Začel/a gule, Oktober 02, 2011, 10:36:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: janko1;117560Lepo vam tole gre:BigThumbs:, kaj mehanika je ok. Zadnji most imate namen demontirati ali ni potrebe?

Bo demontiran vsekakor, zaradi zaščite pod njim...zaenkrat je na avtu, saj stoji stojalo pod njim...mehanika še kar, razen hidravlike, ki pride na vrsto na koncu...motor in menjalnik zelo dobra...hvala na vzpodbudnih besedah:BigThumbs:

gule

Današnje fotke...nekaj napretka se že vidi...

gule

Rja...seci bre družeee...:Hammer3:

gule

Ob projektu obnove GSX, smo danes imeli na servisu tuniranja še vozilo Dedka Mraza...spojleri, pragovi, barvanje...vse uključeno...na zadnji fotki čudno vozilo:AngelPray::AngelPray::AngelPray:

gule

Vsak dan se nekaj naredi...napredek je počasen, a opazen...:bombs:

garac

kdaj pa bo tista raketa v ozadju fertik od ðeda mraza? Tisto tudi prosim poslikat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;118098kdaj pa bo tista raketa v ozadju fertik od ðeda mraza? Tisto tudi prosim poslikat

Je raketa že gotova...danes poslikam, če ne pozabim...:Hammer3:

JureA

Citat od: amipick;117764Jure nič bat.Kot sem rekel niso več za uporabo,so pa lahko kot vzorec.Torej mislim,da ko jih bo Gule odrabil bi jih lahko dal tebi.

Ja, tako bo najbolje.
Guletov GSX bo kmalu poštiman, moj pa najbrž pride na vrsto šele čez leto ali dve.

gule

Citat od: garac;118098kdaj pa bo tista raketa v ozadju fertik od ðeda mraza? Tisto tudi prosim poslikat

Raketa mi je ušla in jo nisem žal uspel poslikat...

gule

Novo leto je mimo in obnova se nadaljuje...včeraj dali dol zadnji most...enkrat je nekdo omenil kako nerodno je dol dat zadnji auspuh, pa sploh ni...odrežeš z fleksarco pa je...:Hammer3:

2sv

gule

Podvozje je očiščeno, zaščiteno, pobarvano in rezervoar tudi...cevi, ki so bile preperele zamenjane z novimi...švasarija se nadaljuje...

gule

Med drugim zaflikane so luknje v zadnjih blatnikih...:Hammer3:

gule

Zdaj še "lažji del"...namontirati vse nazaj...

gule

Citroen, AC Ovnak, to je to...na zgornjem štuku en švasa, na spodnjem, pa zaščita gre gor...tako to mi delamo...protipožarno in ostala čuda...pozabi:argue1:...avto se do spomladi mora končati...:funny34d: