c5 mk II nasvet

Začel/a jurchy, Oktober 02, 2011, 07:55:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

jurchy

Imam možnost od znanca kupiti c5 letnik 2006,2.0 hdi,limuzina, avtomatik, senzorji, dvoconska klima, vse razen navigacije.
Avto ima 78000km in je redno servisiran, kupljen v slo. Cena 8000€. Je nakup pameten?
LP

ModelJT

Èe je bil redno servisiran ne bi smelo bit noben problemov z njim. Cena je pa tudi kar poštena, za ta denar dobiš n a.net 2007 letnike ampak imajo kar malo več kilometrov. Tole je dobra priložnost.
[SIGPIC][/SIGPIC]

jurchy

U bistvu vozim XP 2.0 hdi, doma pa je tudi xsara hdi in vem da so avti in motorji dobri. Malo sem skeptičen okoli hidravlike in pa fap filtra.
Èeprav neke garancije ni sem vseeno kar za.
Hvala in LP

Xandrej

Sta pa hecni s temi letniki... Pikola če ima avto ki je star 5 let 70 000 kilometrov (REALNIH) pa če veš opd koga je potem me nihče ne prepriča, da kupim 3 leta mlajši avto za isti denar ki ima 200 000  pa bog ve od koga... V čem je finta. Jebeš letnik pri enakem modelu avtomobila važno je da kupiš avto kot se spodobi ne pa letnik...

@Jurchy če boš imel avto zase pa če veš, da je avto taken kot je, da ima realne kilometre pa nikoli razbit... Potem LETI po njega saj danes je težko dobit dober rabljen eni še imajo težave z novimi precejšne... Je pa vseeno C5 II za Xsaro pa Picassota rang višje avto in ti nudijo marsikaj saj so vsi natlačeni s opremo. Pa še vožnja je odlična! Nimaš kaj študirat. Raje dam 2000€ več za avto ko vem od koga je pa je dober avto ko pa kr nekaj samo da je letnik... Avto net pa je itak tak, da je 90% avtov gor krš ali pa čista nategancija... Dobri avti se dandanes vozijo ali pa se talajo (prodajajo) med družinami ker res je težko danes dobit pošten avto kaj šele poštenega človeka. :BigThumbs:

ModelJT

Citat od: Xandrej;111187Dobri avti se dandanes vozijo ali pa se talajo (prodajajo) med družinami ker res je težko danes dobit pošten avto kaj šele poštenega človeka. :BigThumbs:

Ja, saj veš kak je. Prej vidiš zeleno kravo, kot pa poštenega šrajerca haha. Malo za hec. Tisto ko si rekel, da je 90% avtomobilov na a.net krš, je tako kot je dvorjan enkrat rekel, da on pa vozi bolj kot pa 99% ljudi na svetu. Samo nakladanje, ker tega ne moreš vedet, razen ča vse ljudi na svet skup spraviš pa da vsak sti avto vozi na isti progi. Enako je pri tvojem komentarju, ne moreš vedet, če nisi vseh videl.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Eh...

Saj boš videl enkrat ko človek hoče nekaj kupit pa od 10 klicev en normalen človek...Pa še ta si pol premisli pa oglas skine... Kaj šele če greš avte gledat. Èe piše kot nov, pol pa prideš pa katastrofa... Saj je vseeno... Itak bi vi zastonj pa novo... Saj smo vsi isti...

pehorunkl

Citat od: Xandrej;111213Eh...
... Saj je vseeno... Itak bi vi zastonj pa novo... Saj smo vsi isti...

Ko sem pet let nazaj kupil našo Xantio, je bila ena najdražjih na netu..... pa mi ni bilo že takrat žal niti evra, ki sem ga dal zanjo....
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Xandrej

Saj pravim, da je malo takih, ki se zavedajo, da je v štartu treba dat za dober avto malo več pa je...

jurchy

Pozdravljeni.
Vprašanje je bilo, ali je nakup smiseln, glede na to da trenutno ni bila v planu menjava avta in finance niso ravno temu naklonjene.
Avto je že doma na dvorišču, prvi občutki so fenomenalni, avto daje občutek kot da je nov.
Ob priliki pa še prilepim kako slikco.
LP

dexterboy

@jurchy; bralci čestitajo in pozdravljo ob nakupu bemflna... ups, Citroena :-)))
Hidravlika; nekaj najlepšega, kar je bog ustvaril po stvaritvi ženske...pa čeprav se znajo oboje kvariti, he he he
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Xandrej

Citat od: jurchy;111371Pozdravljeni.
Vprašanje je bilo, ali je nakup smiseln, glede na to da trenutno ni bila v planu menjava avta in finance niso ravno temu naklonjene.
Avto je že doma na dvorišču, prvi občutki so fenomenalni, avto daje občutek kot da je nov.
Ob priliki pa še prilepim kako slikco.
LP

Èestitke...

Slikice kake... :BigThumbs:

jurchy

jurchy

Xandrej

o avtomatik... Bravo lepo... Lahko grema drugi teden skup k ZXII-arju olje v menjalniku menjat... ;)