Citroen in zanimive registrske tablice

Začel/a ModelJT, September 28, 2011, 04:07:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Tukaj lahko prilimate slike citroenov, ki imajo zanimive, osebne itd. registrske tablice.

Tegale DS3-ja sem ujel že nekaj časa nazaj. Xantia je pa malo Notranjca in malo Primorca.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

aha kp z logaškim grbom, a je to sploh dovoljeno?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Pomoje, da ne, ker je tudi mami ko smo se selili iz Logatca v Ljubljano in obratno, menjala grbe na tablici. Samo to je bilo že kar nekaj let nazaj. Samo kaj pa tisti, ki jih namerno strgajo dol, ker pol kao izgleda bol hudo? Mi bi lahko pa imeli Citroenarjev logo za grb na tablici haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Na naši Xsari je bil prvotno Izolski grb, ko smo jo kupili pa smo na UE kupili koprske sončke in jih prelepili.

Verjetno se grbe znotraj enake reg.skupine še da zamenjat ... da bi pa dal na KP tablico ljubljanski grb, ali kako drugo kombinacijo, pa verjetno ne smeš ?!

Gox

Pa še nekaj iz zakona >>

Kar se pa grba tiče:

195. člen ZVCP - Vsebina registrskih tablic

(3) Na registrski tablici sta oznaka registracijskega območja, kjer je bilo vozilo registrirano, in grb občine, v kateri je sedež upravne enote, na območju katere so bile izdane registrske tablice. Na podlagi predhodnega naročila lastnika vozila se registrska tablica lahko izda z oznako registracijskega območja in grbom občine, v kateri je sedež upravne enote, kjer ima lastnik vozila sedež oziroma stalno ali začasno prebivališče.

ModelJT

Tale Francoski DS4 ima tudi zanimivo registracijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

Sva se pred nekaj dnevi z Visarjem peljala po avtocesti, kjer naju je prehitel Berligo z zanimivo goriško registracijo GO-LF ...in še tri cifre.

Aja, pa jaz sem tudi po novem šel med goriciane...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

ja te go lf sem tudi sam že opazil in to na total segnitem cliu mk1
če bi bil citroen bi ga pa sigurno slikal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Ja, teh GO LF je prakticno tisoc, tako da jih boste se videvali. Jaz sem jo videl na VW Polu, je bilo prav res smesno. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Haha sem mislil, da samo jaz opazim take malenkosti...
Sem videl GO-LF na BMW-ju prejšnji teden, sem se nasmejal do solz=)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Ni ravno citroen je pa njegov brat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Citat od: Jogador;118861Haha sem mislil, da samo jaz opazim take malenkosti...
Sem videl GO-LF na BMW-ju prejšnji teden, sem se nasmejal do solz=)

Kaj pa če bi videli GO LF tablico na pujsu? Je to sploh mogoče?

Mimogrede zadnjič sem videl eno golf tablico na C3. Kr smešno ja...

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Sm pa že vidu KP DREKA in to najprej na Lancia Zeta in pol na Cliu...

ModelJT

Citat od: sušo;126253Sm pa že vidu KP DREKA in to najprej na Lancia Zeta in pol na Cliu...

To sem pa tudi jaz na internetu zasledil.
[SIGPIC][/SIGPIC]