Berlingo 1.6Vti

Začel/a tomzi, September 09, 2011, 09:13:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mitja12345

tomzi: se strinjam, bencinski vti tak kot moj ima res hud zvok....priporočam pa berlinga bolj od c4, kot si sam napisal...prostornost funkcionalnost...razen vozne lastnosti ima boljše c4 - ostalo berlingo :)

tomzi

Mislim da je padla odločitev. Ampak bo treba še kšn mesec počakat. Najprej diploma potem pa nov avto za darilo. :))
Mislim da bo c4 padel. Zdej bom mal okrog hodu pa čim boljše ponudbe poberal. Rad bi imel VTI 120 konjev, sive barve - shark se mi zdi. Všeč bi mi bilo če bi imel lita platišča in usb, bluetooth. Cena okrog 15k€. Se še slišmo :)

AndryAndro

Citat od: tomzi;109629Mislim da je padla odločitev. Ampak bo treba še kšn mesec počakat. Najprej diploma potem pa nov avto za darilo. :))
Mislim da bo c4 padel. Zdej bom mal okrog hodu pa čim boljše ponudbe poberal. Rad bi imel VTI 120 konjev, sive barve - shark se mi zdi. Všeč bi mi bilo če bi imel lita platišča in usb, bluetooth. Cena okrog 15k€. Se še slišmo :)

Ti, ki si iz Grosuplja ti pa res ni treba okol zbirat ponudbe. Imaš vse pred nosom.
&REJ

tomzi

hehe. al vem sej bo padu pr njemu.... Sam nimajo vti trenutno za probat :)

zajc

Pozdravljeni, kupujem berlinga bencinarja pa mi je nekdo rekel naj kupim 90 km in po letu , ko preteče garancija zamenjajo na servisu samo čip cc170 eur in imaš 120 km. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? lp

Gox

Ne bo držalo ... to je verjetno kakšna "gostilniška debata" Èip se ponavadi menja pri turbodizlu ali turbobencinarju, navaden atmosferski bencinc se ne bo čipalo.

1.6HDi 90 (66kW, 215Nm) se s čipanjem spravi na 115 konjev (85kW, 255Nm)

http://www.rsrmotorsport.com/

dvorjan

Novi 1.6 VTi motor pride v razlicnih avtomobilih v razlicnih razlicicah. Tako ima lahko 75, 90, 95 ali 120 konjev serijsko, mozno pa je cipanje (vseh) na 132 konjev. Ampak cena je pa znatno visja od te, ki jo omenjas. In ne, tega ne dela pooblasceni servis ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!