Srečanje C5-k 2011?

Začel/a BoSKeC, September 06, 2011, 01:49:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BoSKeC

Citat od: BT-C5;109025..mogoče je pa dodan kak stavek v drobnem tisku pogodbe,npr:
...ob uporabi vozila izven garaže,ni možno uveljavljati nobene garancije..:)
Lp.

Hehehe....vse je možno...morem prebrat malo pogodbo...priznam da je še nisem...

fajn bi blo kako srečanje nesrečnežev naredit...(heheh šala)...da se malo vidimo pa kako debato vržemo

LP

Xandrej

Ja je bilo v planu letos pa ta plan pol ni šel skozi glede neke zadeve. Lahko pa se zmenimo kar tak druženje pol pa se peljamo na pizzo kaj pravite? Ste za to?

Dobimo se rec. pod pohorjem kako soboto ali v nedeljo pa potem gremo dol v draša ali pa v la cantino nekaj pojest pa je... Kaj pravite?

BT-C5

Citat od: BoSKeC;109027Hehehe....vse je možno...morem prebrat malo pogodbo...priznam da je še nisem...

fajn bi blo kako srečanje nesrečnežev naredit...(heheh šala)...da se malo vidimo pa kako debato vržemo

LP

hja,kako pa naj pridem v na srečanje:)

BT-C5

Citat od: Xandrej;109032Ja je bilo v planu letos pa ta plan pol ni šel skozi glede neke zadeve. Lahko pa se zmenimo kar tak druženje pol pa se peljamo na pizzo kaj pravite? Ste za to?

Dobimo se rec. pod pohorjem kako soboto ali v nedeljo pa potem gremo dol v draša ali pa v la cantino nekaj pojest pa je... Kaj pravite?

..ja nekaj takega kot lani,samo datum povej pa je.
Lp.

Xandrej

Spet se dogovarja z eno varijanto. Mislim, da bi bilo naslednjo ali pa še naslednjo soboto... Se pravi:

17 ali pa 24.9.2011

BT-C5

MSrougeZX

Meni ne odgovarja...predlagam oktober...septembra je vedno tolko drugih stvari.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Sine64

BoSKeC

Citat od: Xandrej;109032Ja je bilo v planu letos pa ta plan pol ni šel skozi glede neke zadeve. Lahko pa se zmenimo kar tak druženje pol pa se peljamo na pizzo kaj pravite? Ste za to?

komot....od 24.9 ger skoz...pa tudi oktober je OK...

LP

Xandrej

No pol pa računajte oktobra 8 ali pa 15 bomo malo vreme čekirali.

Jaz še vedno mislim, da so to neke težave ki so plod recesije in šparanja na vsakem voglu ki take firme padejo noter oz. podizvajalci ki proizvajajo te dele. OK oprostimo mu kot je že napisano edino ne vem da ne menjajo dobavitelja teh omejevalnikov vrat pa tisti ki imajo te dizelake dajo noter eno drugo kuplongo. oz sumasumarum:

(drugi omejevalci vrat)
(drugo kuplongo (močnejšo) za tiste dizle)
(tisto elektroniko za varovalke)

So so te tri stvari... Drugače pa je avto bomba.

Sicer jaz osebno v C5 III nevidim mojega naslednika ker dizla niti podrazno nebi imel, dober bencinar pa je prvo 4 valjnik, drugo pa še turbino ima spet noter... Bljak...

Enega sodobnega šestaka bi si le zaslužil kakega z poštenimi 270 konjički pa je to moj naslednji sanjski avto... Zdaj pa se vedno bolj obračam nazaj... kam?

Zbiram 30 let staro ferštekarijo, 10 let stare V8 avtomobile ...

Kaj prinese to?

30 let stara ferštekarija nezna predvajat prostorskega zvoka (DTS, Blu Ray itd itd), Stara pa zna stereo in to vrhunsko vse analogno!

10 let star V8 ni za vsak dan v službo pa nazaj in ga je dobesedno škoda kar pa 1.1 mlinčka ni... To je vse tak tak...

Kaj čemo!

BT-C5

eh,Xandrej pa zate imajo voz!!
..3.0,V6,240KM..

(hdi:)

Lamy

Citat od: Xandrej;109170No pol pa računajte oktobra 8 ali pa 15 bomo malo vreme čekirali.

Ta dva datuma bi tudi meni ustrezala. Se vidimo
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Citat od: Lamy;109177Ta dva datuma bi tudi meni ustrezala. Se vidimo

Meni tudi.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Citat od: BT-C5;109176eh,Xandrej pa zate imajo voz!!
..3.0,V6,240KM..

(hdi:)

Odličen avto pa vse ampak od vsegatega ima samo 6 cilindrov kaj bi jaz mel... Vse ostalo te 2 turbini pa dizl pa te stvari niso zame... :BigThumbs: Kdo bo to šraufal???

BT-C5

Citat od: Xandrej;109252Odličen avto pa vse ampak od vsegatega ima samo 6 cilindrov kaj bi jaz mel... Vse ostalo te 2 turbini pa dizl pa te stvari niso zame... :BigThumbs: Kdo bo to šraufal???

..not for šraufing,only driving:)

šraufajo na koncu-desno!
Lp-