Nosilec koles za na zadnja vrata

Začel/a french, Avgust 19, 2011, 11:54:50 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

french

Zdravo,

Ali mi lahko kdo svetuje nosilec za kolesa za na zadnja vrata, ki paše na MK3 Berlinga in ima kapaciteto 3 koles.
Fino bi bilo, da je tako visoko, da se še vedno vidi registracija avtomobila (da me ne jagajo modri).
Prosim, pa ne mi s Thulejem, ker nisem pripravljen odšteti 200 ojrotov za tole reč.

Hvala za vsa mnenja in predloge

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

french

Gox

Tale je za tri kolesa ... slikano v Colmarju. Samo tablica pa zgleda je potem na kolesih pritrjena ... na avtu je namreč ni :take_picture:

sop

tole verjetno inma TUV certifikata za SLO in se marskiatero EU drzavo. potrebno bi dodati zadnjo letev z lucmi in tablico, da kolesa ne prikrivajo omenjenih predmetov. v Ita, HR in se kje pa to se gre skozi.

slepec

Citat od: Gox;108314Tale je za tri kolesa ... slikano v Colmarju. Samo tablica pa zgleda je potem na kolesih pritrjena ... na avtu je namreč ni :take_picture:
pri tem pritljažniku ne rabiš dodatne tablice ali luči,ker kolesa ne pokrivajo omenjenih stvari

french

Ko imam upaljene brisalce in dam v rikverc se avtomatsko vklopi zadnji brisalec. Ali kdo ve kako to onemogočiti. Sprašujem za vsak slučaj, ker imam podoben prtljažnik kot zgoraj na sliki (samo boljši;)). Preprečil bi rad možen stik belance kolesa in zadnjega brisalca v takem primeru.

Hvala za pomoč.

garac

morda je opcia proxia-lexia na servisu, meni gre to na živce že pozimi, saj zadnji brisalec ponavadi ne odmaknem od stekla, potem pa vse skupaj primrzne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

touster

Citat od: french;131309Ko imam upaljene brisalce in dam v rikverc se avtomatsko vklopi zadnji brisalec. Ali kdo ve kako to onemogočiti. Sprašujem za vsak slučaj, ker imam podoben prtljažnik kot zgoraj na sliki (samo boljši;)). Preprečil bi rad možen stik belance kolesa in zadnjega brisalca v takem primeru.

Hvala za pomoč.

Na c4 lahko to izklopis v meniju. Ce mas berlingo III je verjetno podobno.

TeMpL

Citat od: touster;131335Na c4 lahko to izklopis v meniju. Ce mas berlingo III je verjetno podobno.

Ima. Izklopiš v meniju.

Gox

Tudi Ds3 ima to v menuju za izklopit.

antasi

sam tak za info
meni gredo v berlingeca normalno tri velika kolesa za dopust
sdam ven 2/3 zadnjih zicev pa gre lepo..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

french

Hvala lepa vsem za odgovore. Sem preveril in res ima v meniju možnost izklopa.

LP

frantoluci

Iščem nosilec 3 koles za zadnja vrata.
Na trgu je kar nekaj modelov, pa me zanimajo vaše izkušnje, kaj priporočate pa še kakšna fotka mako izgleda. Hvala!