PIG-NIK, Valdoltra, 23.-25.09.2011

Začel/a coyote, Avgust 16, 2011, 12:30:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

coyote

Zadnji vikend septembra se bodo na Obali zbrali lastniki pujsov. Pripravljen je tudi večerni program, raid, celo tombola. Kot kaže, se nas bo zbralo rekordno število, torej več kot osem...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

Sem slišal, da tokrat ti organiziraš, držim pesti za lepo vreme!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

coyote

Citat od: ModelJT;107491Izgleda da ste 10 let prepozni hehe.

Lahko kaj več napišeš - zakaj prepozni za piknik?
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lenko

V letnici je manjša napaka 2001 (moralo bi biti 2011)
Kdor bo želel priti mu bo verjetno vseeno kaj piše, važno da se dogaja.

ModelJT

Ma saj res ni važno, tudi če bi pisalo 1965. Važno, da se ve kateri dan in mesec.

P.S.: Evo popravljeno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

coyote

Citat od: ModelJT;107500Ma saj res ni važno, tudi če bi pisalo 1965. Važno, da se ve kateri dan in mesec.

P.S.: Evo popravljeno.

Hvala za popravek. Zdaj je datum točen, naj napišem kaj več o programu (še ni dokončno definiran):

PETEK: prihod na kraj pig-nika (pomol Valdoltra), zvečer klapavice na buzaro (pidočada)

SOBOTA: Raid ob 10.00h - čez Koper na Titov trg (sicer že leta zaprt za promet), ob 11.00h voden ogled Luke Koper ( z avtobusom si bomo ogledali terminale in vesele žerjaviste); Bertoki, Škofije, Milje (Muggia) - tu nas bo prijatelj Giancarlo povabil v ribjo osmico; Lazaret, Valdoltra. V popoldanskem času tekmovanje v ribolovu na ribiški barki Oltra (glede na vreme se bo kočarilo ali dvigovalo mreže). Zvečer fish piknik, tombola.

NEDELJA: ajd čau, se vidimo drugo leto...

V petek in soboto zvečer predvajanje slik Salbris ter ostalo (slike lahko prinesete na USB), nemoteča glasba, cuba libre, mojito, pivo in verjetno kakšna zelišča...
Pujsarji lahko spijo v vozilih, šotorilo se bo v avtokampu Adria Ankaran, tudi sobe v depandansi bodo na razpolago.
Kot sem omenil, program še sestavljam in ni dokončen, tekmovanje ni obvezno, pitje pa je...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

ModelJT

Pa saj pujsi so živali ne pa avtmobili, tako da lahko grejo na trg.
[SIGPIC][/SIGPIC]

coyote

Citat od: ModelJT;107507Pa saj pujsi so živali ne pa avtmobili, tako da lahko grejo na trg.

" Moj pujs je vesel, zdrav in ima čvrst kakec"... :)
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Jagoda

Citat od: coyote;107506Hvala za popravek. Zdaj je datum točen, naj napišem kaj več o programu (še ni dokončno definiran):

PETEK: prihod na kraj pig-nika (pomol Valdoltra), zvečer klapavice na buzaro (pidočada)

SOBOTA: Raid ob 10.00h - čez Koper na Titov trg (sicer že leta zaprt za promet), ob 11.00h voden ogled Luke Koper ( z avtobusom si bomo ogledali terminale in vesele žerjaviste); Bertoki, Škofije, Milje (Muggia) - tu nas bo prijatelj Giancarlo povabil v ribjo osmico; Lazaret, Valdoltra. V popoldanskem času tekmovanje v ribolovu na ribiški barki Oltra (glede na vreme se bo kočarilo ali dvigovalo mreže). Zvečer fish piknik, tombola.

NEDELJA: ajd čau, se vidimo drugo leto...

V petek in soboto zvečer predvajanje slik Salbris ter ostalo (slike lahko prinesete na USB), nemoteča glasba, cuba libre, mojito, pivo in verjetno kakšna zelišča...
Pujsarji lahko spijo v vozilih, šotorilo se bo v avtokampu Adria Ankaran, tudi sobe v depandansi bodo na razpolago.
Kot sem omenil, program še sestavljam in ni dokončen, tekmovanje ni obvezno, pitje pa je...

Lepo lepo... Vse kar si napisal se mamljivo sliši. Vedno sem si želel videt stvari v luki. Èe ni skrivnost prosim sporoči okvirno ceno kompleta po osebi ali avtu. Mislim da še koga zanima.
Dober je za kogar je ...

coyote

Ker še iščem sponzorje (zelo, zelo težko), je trenutna cena vikenda 15€ po osebi - to so stroški ribiške barke in osmica v Miljah, ostalo je že urejeno. Hrana v petek zvečer zastonj, ogled Luke zastonj, sobotni fish piknik je odvisen od ulova (za rezervo bo nekaj sardel - zastonj), tombola zastonj, v lokalu bo nekaj pijač po smešni ceni.
Spanje v avtokampu Adria Ankaran 11€ po osebi, depandansa 26€.
Upam, da bom stroške še zbil, lahko tudi kaj ukinem ali izpustim, ribarjenje ni obvezno, vse odvisno od odziva. Tudi za tombolo sem že napraskal nekaj zanimivih nagrad...
Ogled Luke: rezervirano imamo v soboto ob 11h, avtobus sprejme več kot 80 ljudi, ogled pribl. 40 min, vodič bo odgovarjal na vaša vprašanja - se splača.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Jagoda

Citat od: coyote;108015Ker še iščem sponzorje (zelo, zelo težko), je trenutna cena vikenda 15€ po osebi - to so stroški ribiške barke in osmica v Miljah, ostalo je že urejeno. Hrana v petek zvečer zastonj, ogled Luke zastonj, sobotni fish piknik je odvisen od ulova (za rezervo bo nekaj sardel - zastonj), tombola zastonj, v lokalu bo nekaj pijač po smešni ceni.
Spanje v avtokampu Adria Ankaran 11€ po osebi, depandansa 26€.
Upam, da bom stroške še zbil, lahko tudi kaj ukinem ali izpustim, ribarjenje ni obvezno, vse odvisno od odziva. Tudi za tombolo sem že napraskal nekaj zanimivih nagrad...
Ogled Luke: rezervirano imamo v soboto ob 11h, avtobus sprejme več kot 80 ljudi, ogled pribl. 40 min, vodič bo odgovarjal na vaša vprašanja - se splača.

POHVALNO !!!
Dober je za kogar je ...

garac

A manjšega busa ni? Najbrž bi bila 2 kombija zadosti? Èe bo 10 pujskov, bo že kar lepa cifra. Tudi spali bodo najbrž v avtih?
Dario, ne pretiravaj, čeprav moram priznat, program je zelo, zelo vabljiv. Vsa čast, kdor je kdaj organiziral kakšno zadevo sigurno ve, koliko truda je potrebnega.:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Citat od: garac;108044A manjšega busa ni? Najbrž bi bila 2 kombija zadosti? Èe bo 10 pujskov, bo že kar lepa cifra. Tudi spali bodo najbrž v avtih?
Dario, ne pretiravaj, čeprav moram priznat, program je zelo, zelo vabljiv. Vsa čast, kdor je kdaj organiziral kakšno zadevo sigurno ve, koliko truda je potrebnega.:BigThumbs:

Kot sem že napisal, kapo dol in vse pohvale... Èe le utegnem pridem vsaj pofirbcat. Po cirkuško (kot nas je ožigosal vrtnar) bi se lahko takole opravičil...
Najnovejša pridobitev cirkusa še testira svoje zmožnosti. Zaenkrat se hrani samo z maminim mlekom in veliko spi. Pujs, kot zadnja dopolnitev cirkusa pa je še na poti domov...
Dober je za kogar je ...