2013 C4 Picasso II

Začel/a garac, Februar 28, 2011, 06:21:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

družinski avto ne rabi 3 sekunde od nič do sto, da mulci kolabirajo po sedežih, za takšne prepotentne voznike, ki rabijo tak avto za stati v kolonah po mestu, so na voljo drugi modeli in seveda druge znamke vozil,
Dvorjan, kot strokovnjak na področju avtomobilizma najbrž veš, da se ponavadi merijo konji na kg. Tank ima 700KM, pa še vedno ne pospeši v 5 sekindah do sto ane?
Mene veseli, da je citroen končno enkrat izdelal v novi generaciji lažji in celo nekoliko manjši avto, so končno nekaj pametnega prekopirali od nemcev?
Za koji klinac rabim enoprostorc, ki gre preko 200 na uro? Še tako sem se le parkrat peljal z omenjeno hitrostjo, ker ne vidim smisla v divjanju po cesti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;156173Za koji klinac rabim enoprostorc, ki gre preko 200 na uro?

Zakaj le? Ce drugega ne, zaradi udobja v vozji. Avtomobil, ki ima dobre pospeske, je bistveno lepse voziti kot kaksno nepremicnino. In tudi bolj varno. Probajte kdaj, pa vam bo jasno ...

Sicer se pri nas res tezko 200 na uro peljes, a to se ne pomeni, da moramo biti zaplankani. V Nemciji, kjer imajo Avtoceste z velikim A, pa ti mocnejsi motor se kako prav pride, se posebej ce delas par sto km na dan ...

In ja, se zavedam, da vec stane, da vec porabi, pa kaj - naj dajo ljudem tisto, kar si zelijo. Tudi masazni stol je drazji od navadnega, pa verjamem, da bi marsikdo med vami nasel 100 in 1 razlog, zakaj je to navadno preseravanje - brez da bi zadevo pred tem preizkusil.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

@DVORJAN, jaja... dajmo se teme držat, tebi pa želim, da se čim več voziš po nemških A cestah, uživaš na masažnih stolih... mogoče celo naštimaš kakega mulca in z njim na zadnjem sedežu šibaš preko 200, seveda pa obvezna nalepka otrok v avtu ne sme izostat. Žal nalepka nastopač za volanom še ne obstaja, ali pa prepotentnež...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

@garac:
Itak, dajmo pa z osebo obracunavati, ce ze z dejstvi ne moremo. Zakaj pa mislis, da lahko druge avtomobilske znamke v svoje enoprostorce lahko vgradijo precej zmogljivejse motorje?! Piksna 3 bi si zasluzila kak konkreten agregat ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

šafla

Obliko bomo sodili po ogledu v naravni velikosti... Zaenkrat mlačno...:emot22:

StefZ

Glede dokončne sodbe o obliki bo treba počakati, da ga vidimo v živo. Mogoče se ga pa navadimo...

Glede konjenice in podhranjenosti se pa strinjam z Dvorjanom. Za moje pojme v družinske avte ne bi smeli tlačit motorje, ki imajo 13s do 100 na uro (samo voznik).
Lep primer je npr. prehitevanje s takim avtom. Upoštevajte nesposobnost nekaterih voznikov (beri: imam dizla in ne rabim prestavit nižje), zadaj na zicu dva froca, zraven žena...  In potem se tak spravi nekoga prehitevat. Za vtom, ki ima 13s do 100 to nikakor ni možno.

Jogador

Citat od: StefZ;156278Lep primer je npr. prehitevanje s takim avtom. Upoštevajte nesposobnost nekaterih voznikov (beri: imam dizla in ne rabim prestavit nižje), zadaj na zicu dva froca, zraven žena...  In potem se tak spravi nekoga prehitevat. Za vtom, ki ima 13s do 100 to nikakor ni možno.

Je možno, samo s takšnim prehitevanjem si bolj premikajoča ovira kot kaj drugega, tako da se strinjam, da tako velikemu avtu pritiče močnejši motor...
Pa nisem nestrpen voznik, ampak prehitevanje naj bi bil kratek manever, ne pa, da traja od krtine do domžal:funny34d:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Veloce

Jaz ne rabim več kot 115 konjev s turbino, da me poriva naprej. Notranjost jekar všečna, ampak na ven pa me še vedno ne prepriča. Proti sedanjemu oz. bivšemu C4 picasso je tole oblikovno korak nazaj. No, moje osebno mnenje.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

tomazpog

se pridružujem mnenju glede motorja. Niti pod razno ne grem več pod zmogljivosti sedanjega 2.0HDi motorja. Sem prevozil tudi z 1.6HDi ..  Razlika je očitna, pa sem čisto normalne, defenziven voznik. Ampak navor, navor...  :-)

Drugače pa tudi zame je tale avtek precej bolj mlačen kot sedanji Picasso. Bomo videli v živo. Imam občutek, da bodo oskubljene verzije bolj "bog pomagej" , znotraj pa še sploh..  Èe zdaj gledam najhujšo verzijo na slikah in mi je mlačna, kako bo šele oskubljena verzija..
No, pustimo se presenetit, mooooorda nas pa zapelje

maxima_79

Pa saj se mi zdi da je vedno tako ko pride nov model ven nas vseh neprepriča takoj (meni je futurističen in mi je všeč), tako kot za vse stvari se jih je potrebno navadit in ko se jih je potem čisto normalno, da je tak kot je in da drugačen sploh ne more biti (saj meni se zdi tako).

Je pa tudi res da ponavadi na fotkah pokažejo maximalno kar lahko (z vso možno opremo in dodatki) in potem ko ga v živo vidiš pa kar manjkajo igračke. :argue1:

Skratka naredijo ti lušte pol jih moraš pa dodatno naročvat in cena temu primerno raste :gimme_money:

ModelJT

Po Sloveniji se že vozi par primerkov. Zdaj pa napnimo oči, da ga vidimo. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Več slik hočemo! Pa ono ko je zraven avta!

ModelJT

Bo treba pa še počakati. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]