Kromirana letev

Začel/a mmikolj, Avgust 14, 2011, 01:47:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mmikolj

Ojla!

Sem še svež citroenar, ki si je nabavil novo C4. Nad avtom sem navdušen in mislim, da sem se prav odločil. Manka mu le pika na i, kar naredi vozilo res popolno. To je po mojem mnenju zadnja kromirana letev, ki naredi avto res popoln. Sam pa nisem tako popoln, ker nisem naročil opreme city. Zato me zanima, kje bi jo dobil:BigThumbs:

Želelbi da zgleda tako, kot v spodnjji sliki. Hvala:emot112:

ModelJT

Pokliči na servis ali pa pojdi sam tja, povej kaj želiš in boš najverjetneje dobil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Se strinjam z Modelom ...

Za letev kar na servis ... rabljeno boš verjetno zelo težko dobil.

A je odbijač na C4-ki brez tega dodatka enak? Je letev samo vrhi prilepljena?

mmikolj

Ja, iščem novo. Odbijač je isti, ker je letev samo prilepljena. 2 minuti dela, ki avto zelo polepšata:emot66:

kuky

jutri očitno dvignem moj vti120 .... sem tudi jaz naročil to kromirano letev - zgleda res lepo ....pride pa 54E+ montaža .. imajo v KP na zalogi.

mmikolj

Srečno vožnjo!
Ob nakupu sploh nisem vedel za to letev, zato jo tudi nimam. Bom pa rekel sosedu, ki dela na citroenu v kopru pa mi jo bo prinesel ;)

mmikolj

Dak kar tu še malo sitnarim (upam da mi ne zamerite). Kaj bi se zgodilo, če bi na VTi 120 delal servis na 30 000 km? Kaj v Kopru se ga sme servisirat?

garac

V Kopru pri pooblaščenih servisih se ga seveda lahko servisira. Tudi 30.000km ni problem, če jih dosežeš prej, kot v enem letu, sicer pa 1x letno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mmikolj

Imam za olje in vem, da se tega ne počne. Avto si zasluži pošten servis, ki pride na vrsto drugo leto in to na Vrhniki. To pa sem vprašal bolj za hec, ker mi se je eden hvalil, kako ga servisira (ta star 109 KM motor)na 30 000 km in to na 3 leta in kako mu avto funkcionira odlično.