C3 - ABS

Začel/a Dancy, Avgust 09, 2011, 10:33:27 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Dancy

Avto je sicer letnik 2002, za ABS so me očitno nategnil, pomoje še sam prodajalec ni vedu, da ga nima...glede lučke za motor sm pa klicala na servis in je reku, da je lahko tud zarad tega ker avto ni bil neki ful vozen in je reku nej ga mal razspucam, če ni to ga morem pač pripeljat na tester. Katalizator je pa prejšna lastnica menjala eno leto nazaj, ker se je baje nje posvetila ena lučka ravno zarad tega, sam nevem katera.

dvorjan

@dancy:
A tega scenarija, da bi prodajalcu vrnila ocitno slab avtomobil in zahtevala vrnitev kupnine, pa nisi predelala pri sebi?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Dancy

Sm že razmišljala, da bi še znižala ceno. Sam zdej to ni več mogoče. To bom dala popravit, kar je treba. Avto zaenkrat normalno lavfa. Glede ABS se morem pa pač sprjaznt, da ga ni. Mi je pa neumno, da še prodajalec ne ve al ga ma al ne. Ne pa, da zavaja kupca z lažmi. Lahko bi se šla pregovarjat s prodajalcem, sam se mi res ne da še s tem ukvarjat:)

altair123

Dokler je dovolj takih, ki se jim ne da pregorvarjat bo tudi dovolj takih, ki se jim da kupce nategovat. Verjetno kupec res ni vedel, a ga ima ali ne (večina preprodajalcev se res ne pozanima o avtih, ki jih prodaja), ampak problem je da je rekel da ga ima, če tega ni vedel.
Prevečkrat sami sebe slepimo okoli takih stvari, in omogočajo da imajo potem razni frankoti frkiči posel.
(ne pravim, da bi se ti morala it pregovarjat, zapisujem le ugotovitev - tak problem imam pogosto tudi jaz)